Wtb Plášť Venture 700×40 Tcs Light Fast Rolling Sg2 Černá

Tento skvělý kus Wtb Plášť Venture 700x40 Tcs Light Fast Rolling Sg2 Černá originál od výrobce Wtb získáte právě nyní opravdu výhodně! Akční cena 1368 Kč
Cena: 1368 Kč

Venture patří mezi nejvšestrannější pláště pro gravel kola. Přináší optimální výkon při všech podmínkách a slouží opravdu jako plášť typu „obuj a zapomeň na něj“. Nabízí konstantní výkon v každém terénu. Zvýšený středový běhoun s četnými výstupky nabízí rychlé odvalování a přitom značné pohodlí a jistotu v terénu. Dvě řady vnějších výstupků vás podrží v jakékoliv zatáčce a poskytují zvýšenou ochranu bočnice. Pokud nevíte, co Vás čeká za terén, tak volte Venture.

Nová ochrana plášťů WTB – SG2

Ochrana plášťů SG2 kromě nízké hmotnosti zajistí i skvělou ochranu proti proražení a defektu. Takovéto pláště mají vysokou hodnotu 120 TPI – neboli počet vláken na 1 palec (threads per inch), která vyjadřuje hustotu vláken v kostře pláště. Tato nová ochranná vrstva je lehká a obsahuje ultratenkou nylonovou vložku, která kryje celou plochu pláště od patky k patce. Vy tak můžete vyrazit na jakýkoliv povrch bez obavy z proražení.

O kolik jsou nové pláště s SG2 odolnější? Laboratorní testy ukazují, že přidání ochranné vrstvy SG2 poskytuje o 33% lepší ochranu bočnic plášťů a o 17% lepší ochranu běhounu než standardní pláště s 60 TPI bez SG2. Gravel vyjížďky jsou stále častější a delší. Jezdci se nezaleknou ani náročného terénu. Proto WTB přichází s odolnými plášti, které vás podrží na jakémkoliv povrchu.

USAGE: Gravel / Bikepacking
CONDITIONS: Pavement / Hardpack / Dirt / Gravel / Loose
Průměr kol 28″
Wtb Plášť Venture 700×40 Tcs Light Fast Rolling Sg2 Černá u nás získáte za akční cenu 1368 Kč.

Další produkty z kategorie Pláště na kolo

Další produkty od výrobce Wtb


Top