WINNWELL Quik Net 72 Hokejová branka

Žádaný kus WINNWELL Quik Net 72 Hokejová branka od top výrobce Winnwell naleznete právě zde se slevou! Nabídka již od 4999 Kč
Cena: 4999 Kč

Velmi kvalitní tréninková branka WinnWell QuikNet v oficiální velikosti IIHF (72″) je přesnou kopií klasické hokejové branky, díky pevné a stabilní konstrukci je skvělou pomůckou při tréninku. Hokejová branka Winnwell 72“ Quik Net je velikostně přesnou kopií klasické hokejové branky. Kovová konstrukce branky se jednoduše sestaví pomocí „Snap Clip“ systému, který drží konstrukci pohromadě. Nepotřebujete žádné nářadí, jednotlivé kusy se k sobě zacvaknou a máte hotovo. Dle přiloženého návodu složíte branku během několika minut. Stejně tak můžete branku rozložit na jednotlivé díly a uložit zpět do krabice.

WINNWELL Quik Net 72

Hokejová branka Winnwell 72“ Quik Net je dražší alternativou k brance Winnwell 72“. V čem je branka Quik Net lepší/dražší? Rozdíl je v systému upínání sítě. Síť je u tohoto modelu uchycena pomocí pásků se suchým zipem, díky kterým perfektně síť upevníte a hlavně jí upevníte rychle a snadno. Nemusíte se zdržovat s provlékáním tkaničky.

WINNWELL Quik Net 72

Pevná polyesterová síť, ale i tyče branky jsou z odolného materiálu. U kovové konstrukce branky se však musí počítat s tím, že při tvrdých střelách dospělých hráčů se mohou objevit promáčkliny, nebo pozůstatky od nárazu puků. Můžete však trénovat a branku používat dál, tyto kosmetické změny na funkčnosti branky nic nemění.

Spolu s brankou doporučujeme zakoupit také Tstřeleckou plachtu Winnwell Accushot 72″T. Spojením těchto dvou tréninkových pomůcek vytvoříte výborné tréninkové prostředí a podmínky pro nácvik hokejových dovedností. Můžete ji nalézt v doporučeném příslušenství.

• rozměry: 72″ x 48″ x 27″ (183cm x 122cm x 68cm)
odolné trubky o průměru 2″ (5cm)
• „snap clip“ konstrukce – pro sestavení není třeba nářadí, jednotlivé kusy se jen zacvaknou k sobě
rychlé připevnění sítě díky QuikNet Mesh systému – upínání na suché zipy
• odolná polyesterová síť
Barva vícebarevná
WINNWELL Quik Net 72 Hokejová branka u nás získáte za akční cenu 4999 Kč.

Další produkty z kategorie Hokejové doplňky

Další produkty od výrobce Winnwell


Top