Winnwell AMP500 SR

Velmi oblíbený kus Winnwell AMP500 SR od oblíbené značky Winnwell najdete tady téměř zdarma! Ceny od 1990 Kč
Cena: 1990 Kč

Seniorské hráčské rukavice na lední hokej, řada Winnwell AMP500 SR. Kvalitní seniorské rukavice kanadské značky Winnwell. Pohodlné hokejové rukavice s velmi dobrou ochranou ruky. Nové hokejové rukavice Winnwell AMP 500 jsou nástupcem oblíbeného modelu Winnwell GX 4. Řada AMP 500 je určena všem začátečníkům, hráčům mládežnických kategorií a především hobíkům, kteří potřebují levné, ale zároveň kvalitní rukavice. Tyto potřeby rukavice Winnwell AMP 500 plně poskytují. Lehká rukavice v povedeném střihu, která poskytuje maximální ochranu a zároveň umožňuje výbornou pohyblivost. Jedná se o základní řadu rukavic Winnwell, která je však opatřena vnitřním NXT materiálem.

Technologie Cleansport NXT

Patentovaná technologie Cleansport NXT byla v minulých letech použita pouze u dražších modelů hokejové výstroje Winnwell. V letošním roce je materiál s technologií NXT také u rukavic AMP 500. Co umí technologie Cleansport NXT? Technologie pomáhá udržet Vaši výstroj (v tomto případě hokejové rukavice) bez nežádoucích bakterií a zápachu. Cleansport NXT dokáže bezpečně a hlavně zdravotně odstranit veškeré bakterie, čímž odstraní nežádoucí zápach z hokejové výstroje.

Jak pracuje Cleansport NXT

Skrytá “spící“ vrstva přátelských mikrobů NXT nanesených impregncí na povrchu
Při kontaktu s organickými materiály se tyto mikroby “probudí“ a začnou produkovat enzymy.
Práce enzymů je zničit organické látky dříve než-li škodlivé bakterie
NXT mikroby jsou do materiálu začleněny ze stejného důvodu jako u potravin. Práce přátelských mikrobů NXT je rychlejší než-li práce těch škodlivých

Je–li materiál plně stráven:

Zůstane pouze voda a oxid uhličitý
Enzymy nejsou biologicky rozložitelné a zmizí
Rodičovské mikroby zůstanou vázané na naneseném povrchu
Velikost 13″
Winnwell AMP500 SR u nás získáte za akční cenu 1750 Kč.

Další produkty z kategorie Uncategorized

Další produkty od výrobce Winnwell


Top