Winnwell AMP500 2018 YTH

Unikátní a žádaný kus Winnwell AMP500 2018 YTH od známého výrobce Winnwell pořídíte zde teď právě v akci! Nabídka již od 399 Kč
Cena: 399 Kč

Chrániče holení modelové řady AMP500 mají anatomicky tvarovaný výlisek s bočním žebrováním v oblasti holenní kosti, které pomáhá rozkládat nárazy puků do stran a chránit tak nohu hráče. Jednoduchý kolenní výlisek z tvrzeného plastu bezpečně ochrání při čelních nárazech. Dobrou ochranu najdeme také na zadní straně, lýtko hráče je chráněno přesahy z tvrzené pěny. Vnitřek holení je stejně jako u všech chráničů AMP500 opatřen patentovaným NXT materiálem, který zabraňuje vzniku nežádoucích bakterií. Vnitřní polstrování je na velmi dobré úrovni, nohy jsou tak jako v bavlnce. Díky použitému materiálu chrániče velmi dobře vysychají. Uchycení je řešeno širokým pásem se suchým zipem v oblasti lýtka a menším páskem pod kolenem. Holeně tak velmi dobře drží na svém místě, nemusíte tak zbytečně plácat dlouhé metry izolací. V případě juniorských velikostí je uchycení pouze v jednom bodě a to širokým páskem přes lýtko. Chrániče nejsou ještě tak dlouhé jako u seniorských velikostí a proto není dvojí uchycení potřeba. Celkově povedené hokejové chrániče, které pořídíte za pár korun a které Vám velmi dobře poslouží.

Technologie Cleansport NXT

Patentovaná technologie Cleansport NXT byla v minulých letech použita pouze u dražších modelů hokejové výstroje Winnwell. Co umí technologie Cleansport NXT? Technologie pomáhá udržet Vaši výstroj (v tomto případě chrániče holení) bez nežádoucích bakterií a zápachu. Cleansport NXT dokáže bezpečně a hlavně zdravotně odstranit veškeré bakterie, čímž odstraní nežádoucí zápach z hokejové výstroje.

Materiál NXT Material
Zajímavosti 2-Piece Strapping system – wrap lock strap around knee, elastic calf strap
Vnější obal Plastic exterior shell w/ bridge support (ridges)
Liner Brushed Nylon Lining
Koleno Single-Denisty Base Layer, PE (Plastic) Cap
Velikost 10″
Winnwell AMP500 2018 YTH u nás získáte za akční cenu 790 Kč.

Další produkty z kategorie Uncategorized

Další produkty od výrobce Winnwell


Top