WINNWELL 72

Diskontní kus WINNWELL 72 od známé společnosti Winnwell jednoduše můžete pořídit tady skutečně levně. Nabídky od 4220 Kč
Cena: 4220 Kč

Tréninková branka WinnWell 72″. Hokejová tréninková branka, která má pevnou a stabilní konstrukci (2″ a 1.5″), super pomůcka pro trénink v během letních měsíců. Součástí balení je i pevná polyesterová síť. Streetová branka kanadského výrobce Winnwell, kterou lze použít na florbal, fotbal, hokejbal a další sporty.

Skládací tréninková branka WINNWELL v oficiální velikosti IIHF (72″) je přesnou kopií klasické hokejové branky, díky pevné a stabilní konstrukci je skvělou pomůckou při tréninku. Výborná branka se sítí vhodná pro trénink. Kvalitní branka kanadského výrobce Winnwell o rozměrech 183cm x 122cm x 81cm.

Hokejová branka Winnwell 72″ je velikostně přesnou kopií klasické hokejové branky. Kovová konstrukce branky se jednoduše sestaví pomocí „Snap Clip“ systému, který drží konstrukci pohromadě. Nepotřebujete žádné nářadí, jednotlivé kusy se k sobě zacvaknou a máte hotovo. Dle přiloženého návodu složíte branku během několika minut. Stejně tak můžete branku rozložit na jednotlivé díly a uložit zpět do krabice.

Hokejová branka Winnwell 72″ je alternativou k brance Winnwell Quik Net 72″. Jedná se o levnější branku v oficiální velikosti (72″). Levnější je branka díky systému uchycení sítě. Síť je u tohoto modelu uchycena pomocí tkaničky. Při skládání branky musíte tkaničku provléknout všemi očky, která jsou umístěna po obvodu konstrukce. Pevná polyesterová síť, ale i tyče branky jsou z odolného materiálu. U kovové konstrukce branky se však musí počítat s tím, že při tvrdých střelách dospělých hráčů se mohou objevit promáčkliny, nebo pozůstatky od nárazu puků. Můžete však trénovat a branku používat dál, tyto kosmetické změny na funkčnosti branky nic nemění.

Spolu s brankou doporučujeme zakoupit také střeleckou plachtu Winnwell Accushot 72„. Spojením těchto dvou tréninkových pomůcek vytvoříte výborné tréninkové prostředí a podmínky pro nácvik hokejových dovedností. Plachtu můžete najít v doporučených produktech.

  • rozměry: 72″ x 48″ x 27″ (183cm x 122cm x 68cm)
  • odolné trubky o průměru 2″ (5cm) vpředu a 1,5″ (3,8cm) vzadu
  • „snap clip“ konstrukce – pro sestavení není třeba nářadí, jednotlivé kusy se jen
    zacvaknou k sobě
  • odolná polyesterová síť

Barva vícebarevná
WINNWELL 72 u nás získáte za akční cenu 4220 Kč.

Další produkty z kategorie Hokejové doplňky

Další produkty od výrobce Winnwell


Top