Viridian Rhodiola Rosea 90 kapslí

Tento kvalitní a žádaný výrobek Viridian Rhodiola Rosea 90 kapslí značky Viridian jednoduše získáte na našich stránkách teď opravdu výhodně! Akční cena od 530 Kč
Cena: 530 Kč

Rhodiola je jeden z nejzásadnějších adaptogenů. Je užívána při dlouhodobém stresu, psychickém i fyzickém, stejně jako při zatížení těla působením životního prostředí. Není užívána pro řešení aktuních obtíží, ale pro dlouhodobou funkční podporu, proto ji lze doporučit všem s psychicky či fyzicky náročným povoláním nebo aktivním sportovcům. Extrakt z kořene Rhodioly obsahuje 3% rosavinů, což je ekvivalentní ke 2,5 mg rosavinů.

Produkt je vhodný pro všechny jedince zaměřené na:

  • Dlouhodobou podporu při psychickém nebo fyzickém vytížení
  • Posílení energetické hladiny a zároveň zklidnění
  • Úpravu spánku

Čistota produktu

  • Svou čistotou a složením splňuje tento produkt parametry kategorie Kosher
  • Všechny složky jsou 100% aktivní
  • Použita je výhradně forma kvalitních kapslí rostlinného původu, s obsahem „volného“ prášku (značka Viridian Nutrition nevyužívá formu levnějších tablet z důvodu vysokého obsahu balastních „pojiv a lepidel“, která mohou tvořit až 50% tablety)
  • Produkt neobsahuje syntetické, geneticky modifikované, či ozařované složky
  • Neobsahuje složky živočišného původu: vhodné pro vegany
  • Neobsahuje konzervační prostředky, umělá barviva, pšeničný lepek, pšenici, laktózu, přidané cukry, kvasnice, stearát hořečnatý, kyselinu stearovou

SLOŽENÍ:

v 1 kapsli: kořen sibiřské Rhodioly Rosey standardizovaný extrakt 83 mg (3 % rosavinů) (ekvivalentní ke 2,5 mg rosavinů), prášek z kořene Rhodiola Rosea* 130 mg, obal kapsle (hydroxypropylmethylcelulóza) na bázi vojtěšky (16 mg), spiruliny (2 mg), borůvky (2 mg). *z trvale udržitelného zemědělství.

DÁVKOVÁNÍ:

Berte 1 kapsli denně s jídlem nebo dle doporučení lékaře. Neužívejte dlouhodobě. Dávkování výrobce 1-3 kapsle upraveno dle české legislativy.

Upozornění

Nevhodné pro děti, těhotné a kojící ženy. Nepřekračujte doporučené denní dávkování, pokud není lékařem určeno jinak. Není náhrada pestré stravy. Uchovávejte mimo dosah dětí. Skladujte v chladnu a suchu. Neužívejte dlouhodobě.

Ostatní a speciální doplňky

v 1 kapsli
Rhodiola rosea – extrakt z kořene rozchodnice růžové 380 mg
standardizovaný extrakt z kořene Rhodiola Rosea (40% polyfenolů) 250 mg
sušený koncentrát z kořene Rhodiola Rosea 130 mg

Barva vícebarevná
Viridian Rhodiola Rosea 90 kapslí u nás získáte za akční cenu 575 Kč.

Další produkty z kategorie Stimulanty a energizéry

Další produkty od výrobce Viridian


Top