USN Essentials Dynamic Whey 1000g

Tento diskontní kus USN Essentials Dynamic Whey 1000g od top značky USN snadno můžete najít tady nyní za akční cenu! Nabídky již od 799 Kč
Cena: 799 Kč

Směs pro přípravu proteinového nápoje pro podporu růstu a regenerace svalové hmoty. Essentials Dynamic Whey je směs pro přípravu proteinového nápoje pro podporu růstu a regenerace svalové hmoty. Je to vysoce kvalitní proteinový nápoj s vysokou biologickou dostupností a lahodnou chutí. V jedné porci získáte 24g bílkovin. Dodává tělu potřebné minerály jako je draslík, vápník, fosfor a hořčík. Draslík přispívá k normální činnosti nervové soustavy a svalů a podporuje udržení normálního krevního tlaku. Hořčík přispívá ke snížení únavy a vyčerpání a udržuje normální fungování nervového systému a svalů. Vápník podporuje normální energetický metabolismu, činnost svalů, funkci nervových přenosů, funkci trávicích enzymů, normální stav kostí a zubů. Fosfor přispívá k normálnímu energetickému metabolismu, normálnímu stavu kostí a zubů a funkci buněčných membrán. Bez obsahu lepku.

Doporučené dávkování:

  • Smíchejte 1 odměrku (34g) s 150-200ml studené vody. Dobře promíchejte a nechte 30s odstát. Užívejte 2-4 dávky denně.

Upozornění: Nepřekračujte maximální doporučenou denní dávku. Přípravek neslouží jako náhrada za pestrou denní stravu. Přípravek neslouží k prevenci ani léčbě nemocí či zranění a neměl by být užíván místo léků. Dodržujte pitný režim minimálně 2l vody. Není určeno pro děti, těhotné a kojící ženy. Ukládejte mimo dosah dětí. Skladujte v suchu při teplotě do 25°C, mimo dosah přímého slunečního záření. Chraňte před mrazem. Referenční hodnota příjmu pro dospělého člověka je 8400kJ/2000kcal.
Příchuť Čokoláda
USN Essentials Dynamic Whey 1000g u nás získáte za akční cenu 800 Kč.

Další produkty z kategorie Proteiny

Další produkty od výrobce USN


Top