STRIX Fitness rukavice Perform

Tento levný výrobek STRIX Fitness rukavice Perform od společnosti STRIX získáte na našich stránkách teď právě téměř zdarma! Nyní pořídíte jen za 549 Kč
Cena: 549 Kč

Fitness rukavice Perform jsou vytvořeny na míru všem sportovcům a sportovkyním, které ze sebe chtějí na tréninku vydat maximum. Díky odolnému materiálu ochrání vaše dlaně před mozoly či oděrkami, a vy si tak můžete naplno užívat cvičení na hrazdě i zvedání činek.

Fitness rukavice Perform – stylové rukavice s jednoduchým designem, které spolehlivě ochrání vaše ruce před mozoly a oděrkami

Fitness rukavice Perform jsou přizpůsobené potřebám náročných sportovců a sportovkyň. Na první pohled si vás získají svým jednoduchým tmavým designem, který zdobí loga značky STRIX. Hned po nasazení poznáte, že tyto rukavice mají něco navíc. Samozřejmostí je pro ně totiž maximálně pohodlný materiál, ve kterém se budete cítit komfortně i během delšího tréninku. Praktické jsou i výztuže v oblasti dlaně, které zajistí pohodlné držení činky či hrazdy. Aby rukavice zůstaly na svém místě, nechybí ani omotávka v oblasti zápěstí, která ho spolehlivě zpevní. To oceníte třeba při různých crossfitových cvicích, jako je například clean and jerk, u kterého je právě na zápěstí kladena větší zátěž. Kvalitní rukavice se samozřejmě neobejdou ani bez protiskluzové úpravy dlaně, díky které budete schopni lepšího a pevnějšího úchopu.

Rukavice tak nejsou jen pomůckou, která brání vzniku oděrek a mozolů. Jedná se také o skvělou vychytávku pro zpevnění zápěstí a lepší úchop. Díky tomu budete pravděpodobně schopni zvednout větší zátěž na čince nebo přidat ještě jedno opakování v sérii shybů.

Zařaďte se mezi elitu utvořenou kolem značky STRIX a projevte naplno svou lásku k aktivnímu životnímu stylu.

Fitness rukavice Perform a jejich výhody

  • jsou z odolného a pohodlného materiálu
  • mají omotávku pro zpevnění a ochranu zápěstí
  • protiskluzová dlaň zlepšuje úchop činky či hrazdy
  • mají poutka pro snadné sundávání
  • pomáhají chránit ruce před mozoly a oděrkami
  • mohou pomoci zvednout těžší váhy a zvládnout více opakování
  • tmavý design s logy STRIX se hodí ke každému sportovnímu outfitu

Materiál

40 % mikrovlákno, 40 % neopren, 15 % lycra , 5 % bavlna

Tabulka velikostí

Velikost S M L XL XXL
Obvod ruky (cm) 16,5-18 18-20 20,5-22 22-23,5 23,5-25

Barva černá
STRIX Fitness rukavice Perform u nás získáte za akční cenu 499 Kč.

Další produkty z kategorie Fitness opasky

Další produkty od výrobce STRIX


Top