Spokey MrFIT

Kvalitní a žádaný produkt Spokey MrFIT od populárního výrobce Spokey jednoduše můžete najít u nás právě opravdu výhodně. Právě teď jen za 1718 Kč
Cena: 1718 Kč

Pánské kolečkové brusle Spokey MrFIT jsou připraveny pro náročné uživatele. Technické parametry byly speciálně navrženy tak, aby činily největší potěšení z jízdy. Upozornění: Věnujte prosím pozornost při výběru velikosti dle velikostní tabulky uvedené níže. Před nákupem si prosím důkladně zkontrolujte délku stélky v cm.

KVALITA

Na naše produkty klademe velmi vysoké nároky, z toho důvodu dbáme na to, aby na jejich výrobu byly použity materiály nejvyšší kvality.

Víme, že je důležité se odlišit, proto klademe zvláštní důraz originálnímu a vypracovanému designu. Brusle Spokey jsou vyrobeny v souladu s nejnovějšími trendy a nejmodernějšími barvami.

TECHNOLOGIE A VÝHODY

Při výběru bruslí, věnujte zvláštní pozornost podvozku. U modelu MrFIT je podvozek vyroben z polypropylenu.

Kolečka jsou vyrobena z odolného PU o průměru 80 mm které jsou optimální pro fitness jízdu. Ložiska ABEC5 poskytují nejvyšší přesnost, dlouhou životnost a vysokou rychlost.

Trojitý systém zapínání: tkaničky, suchý zip a dvojitá spona zaručují nejen optimální přizpůsobení nohám, ale především nejvyšší úroveň bezpečnosti.

Díky pohodlnému a spolehlivému upevňovacímu systému můžete optimálně přizpůsobit brusle svým potřebám.

Parametry:

Botička vnější: poloměkká skořepina (PP, PVC)

Botička vnitřní: EVA + PU + velur + pěna + síťka

Materiál brzdy: TPR

Materiál koleček: PU

Rozměr koleček: 80 x 20 mm

Ložiska: ABEC7 Carbon

Podvozek: PP
Velikost EU 41
Spokey MrFIT u nás získáte za akční cenu 1907 Kč.

Další produkty z kategorie Uncategorized

Další produkty od výrobce Spokey


Top