SizeandSymmetry Mandlové máslo 500g

Velmi žádaný výrobek SizeandSymmetry Mandlové máslo 500g od populární značky Sizeandsymmetry snadno můžete sehnat tady nyní v akci. Ceny od 329 Kč
Cena: 329 Kč

Mandlové máslo – je vyráběno jen z hlavních surovin bez přídavku aditivních olejů nebo cukrů. Mandlové máslo Sizeandsymmetry obsahuje ze všech dostupných ořechových másel nejvhodnější zastoupení mastných kyselin podobné doporučení pro konzumaci tuků dle zásad racionální výživy. Obsahuje převahu mononenasycených a polynenasycených mastných kyselin z řad omega 3 a omega 6, které mají výrazné zdravotní benefity, dokáží snižovat celkový i LDL cholesterol, a brání tak rozvoji kardiovaskulárních a zánětlivých onemocnění. Je také bohatým zdrojem zdravých tuků, které snižují celkový objem stravy nutné k pokrytí energetických potřeb, a mohou velmi vhodně ve vašem jídelníčku nahradit tuky pocházející z nevhodných zdrojů.

Jak se vyrábí?

Mandlové máslo Sizeandsymmetry je vyráběno jen z hlavních surovin bez přídavku aditivních olejů nebo cukrů. Kvalita másla je tím nejdůležitějším, co jako výrobce sledujeme. Toto máslo je navíc opravdovou lahůdkou pro všechny máslové „fajnšmekry“ a milovníky těchto potravin.

Proč je tak dobré?

Mandlové máslo Sizeandsymmetry je bohatým zdrojem velmi kvalitních bílkovin (20 % celkového objemu). Tyto bílkoviny jsou navíc výrazně zastoupeny aminokyselinou arginin, a to ve vhodném poměru s kyselinou asparagovou a zhruba polovičním oproti nejhojněji zastoupené kyselině glutamové zajišťujících maximální vstřebatelnost právě argininu s možným vlivem na růst svalové tkáně. Ve srovnání s ostatními surovinami pro výrobu ořechových másel, najdeme v mandlovém máslu také nejvíce draslíku, který je obecně ve středoevropské kuchyni nedostatkovou minerální látkou s výrazným vztahem k výkonu a dlouhodobé výkonnosti.

Mandlové máslo Sizeandsymmetry obsahuje vysoké množství vlákniny, která upravuje pasáž tráveniny střevem, podporuje kvalitu funkčnosti trávícího traktu a napomáhá tak lepšímu vstřebávání důležitých živin a vychytávání nežádoucích toxinů nebo těžkých kovů ze stravy.

Mandlové máslo Sizeandsymmetry se vyznačuje maximální čistotou použité suroviny s vysoce kvalitních mandlí, a to zcela bez přídavku olejů nebo cukrů pro zvýraznění chuti, připravené z nasucho pražených mandlí. Suché pražení umožňuje zachování cenných nutričních látek s pozitivním vlivem na zdraví.

Upozornění: Neobsahuje žádné přidané látky (soli, oleje, konzervanty). Skladujte na suchém a tmavém místě. Olej na povrchu je přirozeným jevem.

Nutriční hodnoty SizeandSymmetry Mandlové máslo 500g – Bílá čokoláda, Kokos, Med:

ve 100g
Energetická hodnota 2241,1 kJ
535,9 kcal
Tuky 47,5 g
Z toho nasycené mastné kyseliny 9,7 g
Sacharidy 15,5 g
Z toho cukry 8 g
Bílkoviny 19,1 g
Sůl 0 g
Vláknina 9,4 g

Složení:

100% nasucho pražené mandle 70 %, kokos, bílá čokoláda (cukr, kakaové máslo, sušené mléko plnotučné, sušená syrovátka, laktóza, emulgátory sojový lecitin a E476), vanilka, včelí med.

Alergeny:

Vyznačeny tučně ve složení produktu. Může obsahovat arašídy a jiné skořápkové plody.

Příchuť Bílá čokoláda, Kokos, Med
SizeandSymmetry Mandlové máslo 500g u nás získáte za akční cenu 329 Kč.

Další produkty z kategorie Ostatní sportovní výživa

Další produkty od výrobce Sizeandsymmetry


Top