SizeandSymmetry Creatine CREAPURE 250g

Oblíbený a kvalitní výrobek SizeandSymmetry Creatine CREAPURE 250g originál od značky Sizeandsymmetry můžete pořídit teď opravdu levně. V akci od 399 Kč
Cena: 399 Kč

Creatine CREAPURE – kreatin monohydrát s certifikovanou čistotou. Creapure® Sizeandsymmetry – kreatin monohydrát s certifikovanou čistotou zaručenou patentními postupy při výrobě. Creapure® má nejvyšší využitelnost a je ideálně vstřebatelný pro lidský organismus. Creapure® dosahuje maximální čistoty za účasti minima balastních látek, které můžete nalézt v jiných necertifikovaných kreatinech. Výrobní postup zaručuje pečlivost při výběru použitých surovin, využití nejnovějších technologií pro výrobu a následnou precizní analýzu vzniklého produktu. Creapure® je prvotřídní, světově uznávaná značka kreatin monohydrátu.

V bodech:

  • Růstu svalové hmoty
  • Zlepšení výkonu
  • Energetizaci organismu
  • Regeneračním procesům
  • Snižování zakyselení organismu

Doporučené dávkování:

  • Verze A – Užívejte 5-10 g Creapure® Sizeandsymmetry denně po dobu 4 týdnů. Jednu dávku užijte půl hodiny před výkonem. Druhou dávku opět suplementujte ihned po výkonu. Pro lepší využitelnost kreatinu, kombinujte s jednoduchými sacharidy pro zlepšení vstřebání kreatinu (džus, dextróza, glukóza).
  • Verze B – Užívejte 20 g Creapure® Sizeandsymmetry po dobu jednoho týdne (po 5 g). Následující 3 týdny užívejte kreatin stejně jako ve verzi A – tedy 5 – 10 g denně. U tohoto užívání dojde k rychlejšímu nasycení svalů kreatinem. Pro lepší využitelnost kreatin kombinujte s jednoduchými sacharidy. Tento postup napomáhá vstřebání kreatinu.

Upozornění: Není určeno pro děti, mladistvé do 18let, těhotné a kojící ženy. Ukládejte mimo dosah dětí. Doplněk stravy. Neobsahuje látky dopingového charakteru. Skladujte v suchu v teplotě do 25°C mimo přímé sluneční záření. Po otevření spotřebujte do 60 dnů.Chraňte před mrazem. Výrobce neručí za případné škody vzniklé nevhodným použitím nebo skladováním. Nenahrazuje pestrou stravu. Neobsahuje látky dopingového charakteru

Nutriční hodnoty SizeandSymmetry Creatine CREAPURE 250g:

ve 100g v porci 5g
Creapure 100 g 5 g

Složení:

100 % kreatin monohydrát Creapure®.

Alergeny:

Neobsahuje

Barva vícebarevná
SizeandSymmetry Creatine CREAPURE 250g u nás získáte za akční cenu 399 Kč.

Další produkty z kategorie Kreatin

Další produkty od výrobce Sizeandsymmetry


Top