Scitec Nutrition L-Glutamine 300g

Tento akční výrobek Scitec Nutrition L-Glutamine 300g od populární značky Scitec Nutrition můžete sehnat u nás se slevou! Cena od 434 Kč
Cena: 434 Kč

L-glutamin je neesenciální proteinová aminokyselina, která tvoří až 60 % obsahu aminokyselin svalových buněk. Glutamin se právem stal nejpopulárnější aminokyselinou posledních let.

Nenahraditelná anabolická, anti katabolická aminokyselina! Glutamin je nejčastěji se vyskytující aminokyselina v lidském těle. Jeho důležitost dokazuje také to, že 60% volných aminokyselin ve svalech je tvořená z glutaminu. Při různých stresových situacích, jako je například doba před a po tréninku, je glutaminová potřeba zvýšená o takové množství, že množství vytvořené organizmem už nestačí na pokrytí této potřeby. Kvůli těmto podmínkám se stává glutamin esenciální aminokyselinou. Mimo svaly, potřebují glutamin i jiné tkáně. Trávící a imunitní systém ho využívá jednak jako zdroj energie a zároveň jako prekurzor nukleotidů. Nukleotidy jsou organické molekuly, které jsou hlavními složkami transportních molekul, jako i DNA a RNA. Profitují se z nich hlavně tkáně s rychlým dělením buněk, které mají velkou spotřebu energie. Předností glutaminu jsou podpora vzniku růstového hormonu, oddálení únavy, zvýšení objemu buněk, posilnění imunitního a trávicího systému a

zlepšení glykogenové syntézy. Pomáhá udržovat optimální hladinu glutaminu a maximalizovat objem svalových buněk. Po každém tréninku dojde k růstu objemu a síly!

Potřeba glutaminu je zvýšená za určitých extrémních podmínek, jako je intensivní trénink nebo nemoc, kdy naše tělo a imunitní systém potřebuje mnohem více glutaminu než si samo dokáže vyrobit. Proto se jeho doplnění formou našeho přípravku stává nutností. V odborných studiích bylo prokázáno, že kontinuální doplňování glutaminu ve stravě působí proti odbourávání svalové hmoty. Další jeho předností je, že jako jedna z mála aminokyselin může významně zvýšit produkci růstového hormonu (GH) v organismu. Dokonce již pouhé 2 gramy glutaminu mohou čtyřnásobně zvýšit hladinu vlastního tělesného růstového hormonu.

Doporučené dávkování:

  • Užívejte 1-4 dávky denně (6 g), nejlépe po tréninku a před spaním v kombinaci se sacharidovým nebo proteinovým doplňkem výživy.

Upozornění: Skladujte v suchu při teplotě do 25 °C, pečlivě uzavřené, chraňte před přímým slunečním zářením a před mrazem. Uchovávejte mimo dosah dětí. Přípravek není určen pro děti, těhotné a kojící ženy. Výrobce neručí za škody vzniklé nevhodným použitím nebo skladováním. Výrobek není určen jako náhrada pestré stravy. Nepřekračujte denní doporučenou dávku. Spotřebujte do data uvedeného na obalu.

Nutriční hodnoty Scitec L-Glutamine 300g:

v porci 6g
L-glutamin 6 g

Složení:

L-glutamin

Alergeny:

Neobsahuje.

Barva vícebarevná
Scitec Nutrition L-Glutamine 300g u nás získáte za akční cenu 439 Kč.

Další produkty z kategorie Aminokyseliny

Další produkty od výrobce Scitec Nutrition


Top