Salming Raptor Blade Bio Power

Tento unikátní produkt Salming Raptor Blade Bio Power od kvalitní značky Salming snadno můžete najít na našich stránkách nyní za výhodnou cenu! Ceny od 499 Kč
Cena: 499 Kč

Profesionální čepel Salming Raptor patří mezi lehké a rovnější čepele. Tuto čepel doporučujeme všem hráčům, kteří si potrpí na prudkých a pohotových střelách a rychlých kličkách. Její plošší bekhendová strana umožňuje dobrou ovladatelnost míčku i na bekhendové straně. Čepel je vyrobena z tvrdého materiálu Bio Power.

Čepel Salming Raptor je přínosem značky Salming na trh rovnějších čepelí pro sezónu 2019/20.

Čepel na první pohled připomíná svého nejmladšího předchůdce – čepel Hawk. První pohled však mate. Čepel Salming Raptor je oproti čepelím Hawk nebo Quest 2 rovnější. Všechna podélná žebra čepele Raptor jsou profilovaná do tvaru T, což zajišťuje perfektní torzní tuhost (tuhost ve zkrutu).

Na spodní hraně čepele jsou z bekhendové strany tři pole plná, které rovněž podporují a podtrhávají tuhost čepele.

Nejvíce hmotnosti byli designéři schopni ušetřit na tenčím rámu podél celé čepele a na propracované patce, která je z bekhendové strany dutá.

Tuto čepel spoluvyvíjel a testoval Albin Sjögren, hráč Storvreta IBK a švédského národního týmu.

Na patce je natisknuté blýskavé logo Salming Raptor.

Čepel je dostupná v 4 materiálech a mnoha barvách.

BioPower™
Síla přírody! Tento tvrdý materiál je vyroben z cukrové třtiny. Naše přidáná hodnota neslouží pouze životnímu prostředí, ale čepel vyniká také svými herními vlastnostmi – cit pro balonek a prudká střela. Minimální biozáklad je 96%! Pozor! Před ohýbáním a tvarováním čepel zahřejte (buď v horké vodě, nebo horkovzdušnou pistolí) na optimální teplotu. Vyvarujte se hraní a zahýbání čepele při nízkých teplotách!!!

Parametry:

Kolekce: 2019/20
Materiál čepele: Bio Power – tvrdá
Barva bílá
Salming Raptor Blade Bio Power u nás získáte za akční cenu 499 Kč.

Další produkty z kategorie Uncategorized

Další produkty od výrobce Salming


Top