Powerslide Kolečkové brusle XC Skeleton Trinity + sleva 500,- na příslušenství

Kvalitní a levný produkt Powerslide Kolečkové brusle XC Skeleton Trinity + sleva 500,- na příslušenství od výrobce Powerslide snadno najdete u nás teď za akční cenu! Právě lze objednat jen za 7290 Kč
Cena: 7290 Kč

Off-road brusle Powerslide XC Skeleton 150 jsou perfektní pro celoroční trénink. S těmito praktickými Off-roadovými bruslemi už nebude třeba řešit problém kam dát boty a neustále se přezouvat. U modelů XC Skeleton máte své boty stále na sobě i během bruslení.

Samotný skelet je vyráběn ve dvou velikostech, 36-42,5 a 43-49. Díky jednoduchému systému lze skelet nastavit na vaši požadovanou velikost během chvilky. Při nazutí se brusle zajišťuje na třech místech.

width=

Brusle jsou usazeny na rámu Trinity XC Discovery, který je 20,2 (563mm) palců dlouhý a je uchycen pomocí 3 šroubů. Montážní systém Trinity je nový způsob uchycení, který umožňuje maximální přiblížení koleček k botě, čímž je sníženo těžiště, zvýšena stabilita, více tlumí vibrace vyvolané jízdou, lépe přenáší sílu do odrazu a poskytuje více kontroly během bruslení.

Model pohání kola V-Mart air tire 150mm. Poskytují pohodlnou jízdu, absorbují většinu nárazů. Tyto kolečka mají široký profil a hladce projíždějí na nerovném povrchu.

Brusle Powerslide XC Skeleton jsou vybaveny ložisky Wicked Rustproof. Jedná se o nerezová kovová ložiska, která jsou určena do deště.

Brzdu Universal Cuff Brake si díky svému polohování každý bruslař nastaví přesně podle sebe pro maximální kontrolu.

U všech koleček s malým poloměrem dochází během točení k mírné odchylce mimo osu otáčení. Důvodem je ventilek, který musí být vždy umístěn k jedné straně kolečka tak, aby byl snažší přístup hustilkou k ventilku. Poměr váhy ventilku k samotnému kolečku proto způsobuje menší vyosení otáčení, které však nemá vliv na samotnou jízdu.

width=

width=

width=

width=

width=

Barva Hnědá
Powerslide Kolečkové brusle XC Skeleton Trinity + sleva 500,- na příslušenství u nás získáte za akční cenu 7290 Kč.

Další produkty z kategorie Kolečkové brusle

Další produkty od výrobce Powerslide


Top