ORTLIEB Ultimate 6S Classic vodotěsná řidítková brašna + Mounting Set se zámkem

Tento velmi žádaný produkt ORTLIEB Ultimate 6S Classic vodotěsná řidítková brašna + Mounting Set se zámkem od známého výrobce Ortlieb můžete pořídit právě nyní za výprodejovou cenu! Akční cena od 2299 Kč
Cena: 2299 Kč

Set produktů za zvýhodněnou cenu. Ultimate6 ve velikosti S je stejně jako jeho větší sourozenec vyroben z velice odolného vodotěsného materiálu a jednotlivé díly jsou k sobě svařeny 3D technologií.

ORTLIEB upevňovací mechanismus pro řídítkové brašny Ultimate. Se zámkem. ORTLIEB Ultimate 6S Classic vodotěsná řidítková brašna

Ultimate6 ve velikosti S je stejně jako jeho větší sourozenec vyroben z velice odolného vodotěsného materiálu a jednotlivé díly jsou k sobě svařeny 3D technologií.

To vše zaručuje vysokou kvalitu výrobku a jeho dlouhou životnost, kvůli které si může Ortlieb dovolit i na tento produkt dát 5-ti letou záruku. Objem brašny je 5 litrů, což stačí tak akorát na všechny drobnosti, které potřebujete při své cyklo vyjížďce. Víko brašny má průhlednou plochu, pod kterou snadno umístíte mapu, chytrý telefon, nebo GPS jejichž displeje navíc budete moci ovládat. Tento prostor o velikosti 21 x 12cm je naprosto voděodolný.

Zavírání a otvírání brašny je naprosto pohodové díky magnetickému zapínání jehož síla je nastavitelná. Připojení k řídítkům je zajištěno ocelovým pogumovaným lankem a drží naprosto skvěle. Víko brašny i její přpojení k říídtkům je zamykatelné, ale pokud si ji vezmete s sebou například do restaurace, můžete ji nést na rameni, jelikož je vybavena odepínatelným popruhem.

Ultimate 6S Classic je vynikající řídítkovou brašnou s integrovaným držákem na telefon či mapu, která nabízí výborný poměr mezi cenou a tím, co nabízí, což jsou především voděodolnost, vynikající funkce a 5-ti letá záruka.

DALŠÍ PRVKY:

zamykatelný adaptér na řídítka se dvěma klíči – není součástí od r.2020
vhodná pro řídítka o průměru až 31,8 mm
kompatibilní s řídítkovým adaptérem ORTLIEB E-Bike-Adapter případně KLICKfix, který najdete například na držáku zavazadel Luggage Truss u skládacích kol
vnitřní organizér na zip s karabinkou na klíče
ventilační průduchy ve víku zabraňující přehřátí přístore (směřují do vnitřního prostoru)
přední reflexní plocha od 3M
malá odrazka na adaptéru pro případ, že jedete bez brašny
maximální nosnost 5kg

Výška brašny: 13,5 cm
Šířka brašny: 24 cm
Hloubka: 13 cm
Váha: 664 g
Objem: 5l

POZOR ! Od roku 2020 nejsou součástí řídítkových brašen značky ORTLIEB adaptéry na řídítka. Při nákupu řídítkové brašny či košíku je nutné si jeden vybrat a spolu s brašnou si jej objednat. Je možno objednat adaptér se zámkem nebo bez, také adaptér pro Elektrokola. Naleznete v doporučeném příslušenství.

Ortlieb Accessories – Mounting Set (pro Ultimate6/Front-Basket) se zámkem

ORTLIEB upevňovací mechanismus pro řídítkové brašny Ultimate. Se zámkem.

Držák pro řídítkové brašny Ortlieb Ultimate 6.

Typ upevnění Handlebar bag mounting Ultimate6
Barva Černá
Materiál Polyamid
Barva červená
ORTLIEB Ultimate 6S Classic vodotěsná řidítková brašna + Mounting Set se zámkem u nás získáte za akční cenu 1959 Kč.

Další produkty z kategorie Uncategorized

Další produkty od výrobce Ortlieb


Top