NutriWorks ZMA 200g

Tento zlevněný výrobek NutriWorks ZMA 200g od značky NutriWorks můžete sehnat na našich stránkách nyní ve slevě! Nabídky od 469 Kč
Cena: 469 Kč

ZMA – unikátní směs hořčíku a zinku vázaných v chelátové formě. ZMA – Instantní směs organicky vázaných minerálů (chelátová vazba) a vitamínu B6

Unikátní směs hořčíku a zinku vázaných v organické formě (chelátová vazba) a vitaminu B6. Díky vyváženému poměru jednotlivých složek dochází k velmi výraznému synergnímu účinku. Instantní forma je garancí maximální využitelnosti bez obsahu balastních pojiv, aditiv a umělých sladidel.

Optimální regenerace, REM fáze spánku a suplementace ZMA večer před spaním, mají hodně společného.

Rapid eye movement (REM, česky rychlé pohyby očí) je nejhlubší fáze spánku, kdy dochází k maximální možné regeneraci organizmu a znovuobnovení sil. U dospělého člověka představuje REM fáze cca 1 až 2 hodiny z celkové délky spánku. Tento podíl klesá s věkem (především vlivem stresu) u novorozenců tvoří plných 80 % z celkové doby spánku. Právě suplementace ZMA umožňuje REM fázi spánku optimalizovat a udržovat na normální úrovni.

Hlavní benefity produktu:

  • Severská kvalita = Made in Suomi + Swerige
  • Čistá, instantní forma
  • Neobsahuje pojiva a plnidla
  • Neobsahuje umělá sladidla

Produkt je vhodný pro všechny jedince zaměřené na:

  • Podporu růstu svalové hmoty
  • Podporu rychlé regenerace
  • Podporu kvality spánku
  • Zkrácení nutné doby spánku
  • Podporu aktivního životního stylu

Značka Nutriworks

Mladá, úspěšná a velmi dynamická. Tak lze charakterizovat Nutriworks, finskou značku ze země tisíce jezer. Celkový koncept značky, která byla založena v roce 2009 v Helsinkách, vychází z moderního a etického přístupu ke sportovní výživě, a to jak v souvislosti s nejnovějšími trendy, tak se zdravým životním stylem. Projekt značky vznikl také v reakci na sílící tzv. mainstreamový trend levné sportovní výživy velmi nízké kvality.

NutriWorks tak představuje profesionální koncept sportovní výživy určený především pro sportovní kluby, výživové poradce a specializované prodejce. Všechny produkty jsou vyráběny ve Finsku a Švédsku v souladu s nejvyššími normami kvality. Hlavní filozofií značky je maximální možná kvalita, funkčnost, jednoduchost a přijatelná cena. Zboží je nabízeno ve dvou řadách – bílá řada je koncipována bez použití umělých sladidel a černá řada s minimalizovaným obsahem umělých sladidel.

Doporučené dávkování:

  • Užívejte 1,7 g (cca 2 odměrky) denně, nejlépe večer před spaním. Prášek smíchejte s tekutinou, smoothie, nebo přidejte do studeného jídla.

Upozornění: Nevhodné pro děti, těhotné a kojící ženy. Není náhrada pestré stravy. Nepřekračujte doporučenou dávku. Skladujte v suchu, chladu, mimo dosah dětí. Doplněk stravy.

Nutriční hodnoty NutriWorks ZMA 200g:

v 1 dávce (1,7 g) RHP
Hořčík 250 mg 66,7 %
Zinek 12,5 mg 125 %
Vitamín B6 3 mg 214 %

RHP – referenční hodnota příjmu

Složení:

hořečnaté soli kyseliny citronové (citrát hořečnatý), glukonan zinečnatý, pyridoxin-hydrochlorid.

Alergeny:

Neobsahuje.

Barva vícebarevná
NutriWorks ZMA 200g u nás získáte za akční cenu 475 Kč.

Další produkty z kategorie Anabolizéry a NO doplňky

Další produkty od výrobce NutriWorks


Top