NutriWorks L-Leucine 100% 300g

Ve slevě tento produkt NutriWorks L-Leucine 100% 300g od top značky NutriWorks jednoduše můžete najít na našich stránkách teď právě opravdu výhodně! Teď za akční cenu 613 Kč
Cena: 613 Kč

L-Leucine 100% od Nutriworks je esenciální aminokyselina v prášku v té nejlepší kvalitě!

  • L-Leucine 100% – Instantní prášek s obsahem 100% L-Leucinu
  • L-Leucine fermentovaného původu
  • Esenciální aminokyselina
  • Severská kvalita = Made in Suomi + Swerige
  • Neobsahuje umělá sladidla

L-leucin patří mezi esenciální aminokyseliny – naše tělo si jej neumí vytvořit a potřebuje jej proto přijímat zvenčí v rámci stravy nebo suplementace. Vlastnosti L-Leucinu přímo souvisí s proteinovou syntézou a tedy i budováním svalové hmoty. L-Leucin pomáhá aktivovat signální cestu mTOR, zároveň působí antikatabolicky.

Hlavní benefity produktu:

  • Severská kvalita = Made in Suomi + Swerige
  • Neobsahuje umělá sladidla

Produkt je vhodný pro všechny jedince zaměřené na:

  • Podporu proteosyntézy
  • Budování svalové hmoty

Značka Nutriworks

Mladá, úspěšná a velmi dynamická. Tak lze charakterizovat Nutriworks, finskou značku ze země tisíce jezer. Celkový koncept značky, která byla založena v roce 2009 v Helsinkách, vychází z moderního a etického přístupu ke sportovní výživě a to jak v souvislosti s nejnovějšími trendy, tak se zdravým životním stylem. Projekt značky vznikl také v reakci na sílící tzv. mainstreamový trend levné sportovní výživy velmi nízké kvality.

NutriWorks tak představuje profesionální koncept sportovní výživy určený především pro sportovní kluby, výživové poradce a specializované prodejce. Všechny produkty jsou vyráběny ve Finsku a Švédsku v souladu s nejvyššími normami kvality. Hlavní filozofií značky je maximální možná kvalita, funkčnost, jednoduchost a přijatelná cena. Zboží je nabízeno ve dvou řadách – bílá řada je koncipována bez použití umělých sladidel a černá řada s minimalizovaným obsahem umělých sladidel.

Doporučené dávkování:

  • berte 2 odměrky (cca 5 g) denně.

Upozornění: Není určeno pro děti, těhotné a kojící ženy, konzultujte s lékařem. Není náhrada pestré stravy. Nepřekračujte doporučenou dávku. Skladujte v suchu, chladu, mimo dosah dětí. Může obsahovat stopy mléka, vajec, sóji, a ovsa. Země původu: Švédsko. Doplněk stravy.

Nutriční hodnoty NutriWorks L-Leucine 100% 300g:

v porci 5g
L-leucin 5 g

Složení:

L-leucin

Alergeny:

Může obsahovat stopy mléka, vajec, sóji, a ovsa.

Barva vícebarevná
NutriWorks L-Leucine 100% 300g u nás získáte za akční cenu 605 Kč.

Další produkty z kategorie Aminokyseliny

Další produkty od výrobce NutriWorks


Top