NutriWorks CLA Strong 120 kapslí

Ve slevě kus NutriWorks CLA Strong 120 kapslí od populární značky NutriWorks snadno získáte zrovna v akci. Cena od 474 Kč
Cena: 474 Kč

CLA Strong od Nutriworks je konjugovaná kyselina linolová patřící mezi omega-6 polynenasycené mastné kyseliny, která podporuje hubnutí! CLA Strong – konjugovaná kyselina linolová patřící mezi omega-6 polynenasycené mastné kyseliny.

CLA je nestimulační spalovač poslední generace zaměřený na oblast efektivního spalování nadbytečného tuku. Zatímco stimulační spalovače mohou mít v dlouhodobém měřítku vedlejší efekty kvůli nadměrnému zatěžování organismu, spalovače poslední generace typu CLA pracují velmi šetrně.

CLA je omega-6 mastná kyselina, která je tvořená množstvím izomerů s různou mírou biologické aktivity. Dvěma nejvíce aktivními jsou izomery cis-9, trans-11 a trans-10, cis-12, obsažené v tomto doplňku.

Účinky CLA souvisí s činností enzymu, který zajišťuje zpracování tuku z krevního oběhu do buněk, a s rozkládáním již uloženého tuku. Účinek při suplementaci CLA je tak trvalejší a odpadá tzv jojo efekt.

Hlavní benefity produktu:

  • Severská kvalita = Made in Suomi + Swerige
  • Neobsahuje umělá sladidla

Značka Nutriworks

Mladá, úspěšná a velmi dynamická. Tak lze charakterizovat Nutriworks, finskou značku ze země tisíce jezer. Celkový koncept značky, která byla založena v roce 2009 v Helsinkách, vychází z moderního a etického přístupu ke sportovní výživě, a to jak v souvislosti s nejnovějšími trendy, tak se zdravým životním stylem. Projekt značky vznikl také v reakci na sílící tzv. mainstreamový trend levné sportovní výživy velmi nízké kvality.

NutriWorks tak představuje profesionální koncept sportovní výživy určený především pro sportovní kluby, výživové poradce a specializované prodejce. Všechny produkty jsou vyráběny ve Finsku a Švédsku v souladu s nejvyššími normami kvality. Hlavní filozofií značky je maximální možná kvalita, funkčnost, jednoduchost a přijatelná cena. Zboží je nabízeno ve dvou řadách – bílá řada je koncipována bez použití umělých sladidel a černá řada s minimalizovaným obsahem umělých sladidel.

Doporučené dávkování:

  • Berte 3 kapsle 1x denně spolu s jídlem, zapijte dostatečně vodou.

Upozornění: Nevhodné pro děti, těhotné a kojící ženy. Nepřekračujte doporučenou denní dávku. Nenahrazuje pestrou stravu. Skladujte v chladu a suchu, mimo dosah dětí. Doplněk stravy.

Nutriční hodnoty NutriWorks CLA Strong 120 kapslí:

3 kapsle
Konjugovaná kyselina linolová 2280 mg
Z toho izomery cis 9, trans 11 mastných kyselin 760 mg
Z toho izomery trans 10, cis 12 mastných kyselin 760 mg

Složení:

Světlicový olej, slunečnicový olej, želatina*, zvlhčovadlo glycerol.

* nevhodné pro vegetariánskou stravu.

Alergeny:

Neobsahuje.

Barva vícebarevná
NutriWorks CLA Strong 120 kapslí u nás získáte za akční cenu 474 Kč.

Další produkty z kategorie Spalovače tuků

Další produkty od výrobce NutriWorks


Top