Nutristar Glutamin 500g

Tento diskontní produkt Nutristar Glutamin 500g od značky Nutristar jednoduše získáte teď opravdu výhodně. Cena od 335 Kč
Cena: 335 Kč

je pro tělo nezbytná neesenciální aminokyselina, která tvoří až 60% aminokyselin v těle. Její funkce je chránit svalovou hmotu, zlepšovat regeneraci a optimalizovat hydrataci a objem svalových buněk. Významný je také její antikatabolický účinek, kdy blokuje působení hormonu kortisolu a zabraňuje tak buněčnému rozpadu a tedy ztrátě svalové hmoty. Za stresových podmínek (mezi které patří také intenzivní trénink) tělo spotřebovává enormní množství glutaminu a jeho vlastní přirozená produkce nestačí krýt tyto potřeby. Suplementace glutaminem se v poslední době stává velkým trendem ve sportu a je jedním z nejrozšířenějších legálních doplňků výživy v kulturistice.

SLOŽENÍ:

Aminokyselina L-glutamin (min. 99%) v prášku.

DÁVKOVÁNÍ:

Při běžné tělesné zátěži denně nejvýše 2 rovné kávové lžičky, nejlépe v cyklech 2 týdny příjem, dva týdny přestávka. Při zvýšené tělesné zátěži, infekcích a stresu až 5 rovných kávových lžiček denně, možno i bez přestávky v příjmu, nejlépe nalačno. Přípravek se používá zejména 30-60 minut před tělesným výkonem, v jeho průběhu nebo ihned po jeho skončení, nebo kdykoliv během dne, při horší snášenlivosti lze po jídle. Při běžné tělesné zátěži se přijímá nejlépe před spaním. Prášek je možno rozpustit ve vhodném nápoji.

UPOZORNĚNÍ

Není určeno pro děti, těhotné a kojící ženy, při nesnášenlivosti některé z uvedených složek, opatrnost je nutná u osob trpících celiakií.

Průměrné nutriční informace

ve 100 g
Energetická hodnota 1489 kJ (18%*)
Energetická hodnota 350 kCal (18%*)
Bílkoviny – proteiny 87,6 g (175%*)

Barva vícebarevná
Nutristar Glutamin 500g u nás získáte za akční cenu 313 Kč.

Další produkty z kategorie Aminokyseliny

Další produkty od výrobce Nutristar


Top