Nutrend Synephrine 60 kapslí

Unikátní a oblíbený kus Nutrend Synephrine 60 kapslí od kvalitní značky Nutrend snadno získáte zde ve slevě! Cena již od 193 Kč
Cena: 193 Kč

Synephrine (extrakt z Citrus Aurantium) je vysoce účinnou funkční látkou používanou pro efektivní redukci hmotnosti. 125 mg extraktu z rostliny Citrus aurantium v jedné kapsli, což představuje denní dávku 10 mg synefrinu. Přidaný extrakt z rostliny Citrus aurantium (8% synefrin) v tomto produktu podporuje metabolismus tuku.

Doporučené použití jak v klidové fázi dne bez aktivity, tak i při fyzické aktivitě.

  • 10 mg synefrinu v jedné kapsli

SYNEPHRINE je určen pro:

  • pro neaktivní jedince i pro intenzivně trénující sportovce

Doporučené dávkování:

  • 1 kapsli užijte 30 minut před fyzickým výkonem. Kapsli je možné před výkonem kombinovat s produkty na bázi karnitinu. Maximálně 1 kapsle denně. Neužívejte před spaním. Nepřekračujte doporučené dávkování.

Použití:

  • dle doporučeného dávkování polkněte kapsli a zapijte dostatečným množstvím vody. Nejsou vhodné alkoholické a mléčné nápoje. Kapsli nekousejte! Po otevření skladujte při teplotě do 25 °C a spotřebujte do 3 měsíců.

Upozornění: Doplněk stravy. Nenahrazuje pestrou stravu. Není určeno pro děti, těhotné a kojící ženy. Ukládejte mimo dosah dětí! Skladujte v suchu při teplotě do 25 °C mimo dosah přímého slunečního záření. Chraňte před mrazem. Výrobce neručí za případné škody vzniklé nevhodným použitím nebo skladováním.

Nutriční hodnoty Nutrend Synephrine 60 kapslí:

ve 100g v 1 kapsli
Extrakt z Citrus aurantium 22322 mg 125 mg
z toho synefrin 1786 mg 10 mg

Složení:

maltodextrin, extrakt Citrus aurantium (8 % synefrinu), želatinová tobolka (želatina, barviva oxid titaničitý a oxid železa)

Alergeny:

Neobsahuje

Barva vícebarevná
Nutrend Synephrine 60 kapslí u nás získáte za akční cenu 195 Kč.

Další produkty z kategorie Spalovače tuků

Další produkty od výrobce Nutrend


Top