Nutrend Curcumin + Bioperine + Vitamin D 60 kapslí

Tento skvělý produkt Nutrend Curcumin + Bioperine + Vitamin D 60 kapslí od známého výrobce Nutrend naleznete právě teď ve výprodejové akci! Teď za akční cenu 365 Kč
Cena: 365 Kč

Curcumin + Bioperine + Vitamin D – patří k absolutní špičce ve své kategorii na trhu. Nový produkt od společnosti NUTREND, kapsle Curcumin+Bioperine+Vitamin D, patří k absolutní špičce ve své kategorii na trhu. Účinky kurkuminu jsou v této směsi podporovány bioperinem a vitaminem D. Díky unikátním technologiím a receptuře je výtažek kurkuminoidů až 185 x vstřebatelnější než běžný kurkumin v přírodní formě a dvě kapsle produktu jsou 27 x účinnější, než běžné tablety.

Produkt Curcumin od společnosti NUTREND má antioxidační účinky, je protizánětlivý, podporuje správné trávení a je ideálním produktem do detoxikačních plánů. Díku vitamínu D rovněž funguje efektivněji imunitní systém a dále pomáhá zpevňovat kosti a zuby. Obsahuje také značkový extrakt BioPerin, jako jediný získal patentovaný status pro svou schopnost zvýšit biologickou dostupnost nutričních látek.

Použití:

  • dle doporučeného dávkování polkněte kapsli a zapijte dostatečným množstvím vody. Nejsou vhodné alkoholické a mléčné nápoje. Kapsli nekousejte!

Doporučené dávkování:

  • užijte 1 – 2 kapsle s jídlem. Maximální denní dávka jsou 2 kapsle. Nepřekračujte doporučené dávkování.

Upozornění: Doplněk stravy. Nenahrazuje pestrou stravu. Není určeno pro děti, těhotné a kojící ženy. Ukládejte mimo dosah dětí! Skladujte v suchu při teplotě do 25 °C mimo dosah přímého slunečního záření. Chraňte před mrazem. Výrobce neručí za případné škody vzniklé nevhodným použitím nebo skladováním.

Nutriční hodnoty Nutrend Curcumin + Bioperine + Vitamin D 60 kapslí:

ve 100g RHP v 1 kapsli RHP
NovaSOL® Curcumin směs: 81833 mg 500 mg
Kurkuminoidy 4910 mg 30 mg
z toho kurkumin 4091,7 mg 25 mg
Vitamín D 883,8 µg 17676 % 5,4 µg 108 %
Extrakt z černého pepře 818,3 mg 5 mg

RHP – referenční hodnota příjmu

Složení:

NovaSOL® Curcumin (emulgátor polysorbát 80, extrakt z kurkumy dlouhé (6 % kurkuminoidů), cholekalciferol), hydroxypropylmethylcelulózová kapsle, antioxidant kyselina askorbová, extrakt z černého pepře (95 % piperinu) – Bioperine®

Alergeny:

Neobsahuje

Barva vícebarevná
Nutrend Curcumin + Bioperine + Vitamin D 60 kapslí u nás získáte za akční cenu 390 Kč.

Další produkty z kategorie Ostatní sportovní výživa

Další produkty od výrobce Nutrend


Top