Nutrend AAKG Compressed Caps 120 kapslí

Unikátní a žádaný kus Nutrend AAKG Compressed Caps 120 kapslí značky Nutrend snadno seženete tady nyní opravdu výhodně. Akční ceny od 408 Kč
Cena: 408 Kč

Lehce vstřebatelná forma arginin alfa-ketoglutarátu v kapslích. Pro ideální dávkování AAKG vám společnost NUTREND přináší aminokyselinu L-arginin spojenou s alfa-ketoglutarátem v podobě praktických a přenosných kapslí. Kapsle z kvalitní čištěné želatiny je velmi dobře stravitelná a obsahuje přesnou porci účinné látky.

L-arginin je aminokyselina s nejvyšším zastoupením dusíku a je významnou součástí komplexní bílkoviny. Vhodným příjmem bílkoviny se zajistí obnova kosterního svalstva za předpokladu udržení dusíkové rovnováhy. Sportovci tento produkt vyhledávají zejména pro syntézu oxidu dusnatého (NO) a s tím spojenou lepší vazodilataci. Vazodilatace je rozšíření cév, díky kterému dojde k zvýšení krevního průtoku a ke zlepšení dodávky kyslíku a živin do svalů, které pak dokážou pracovat ve větší intenzitě.

  • 1 100 mg AAKG v kapsli
  • praktická forma
  • lehce vstřebatelné kapsle

AAKG COMPRESSED CAPS je určen:

  • pro intenzivní fyzický výkon
  • pro intenzivně trénující sportovce

Doporučené dávkování:

  • užijte 1 kapsli 60 minut před fyzickým výkonem a 1 kapsli ihned po fyzickém výkonu. Maximální denní dávka jsou 2 kapsle. Nepřekračujte doporučené dávkování.

Použití:

  1. dle doporučeného dávkování polkněte kapsle a zapijte dostatečným množstvím vody. Nejsou vhodné alkoholické a mléčné nápoje. Kapsli nekousejte!

Upozornění: Doplněk stravy, vhodný zejména pro sportovce. Nenahrazuje pestrou stravu. Není určeno pro děti, těhotné a kojící ženy. Chraňte před teple, mrazem a vlhkostí.

Nutriční hodnoty Nutrend AAKG Compressed Caps 120 kapslí:

ve 100g v 1 kapsli
L-arginin-alfa-ketoglutarát 85271 mg 1100 mg

Složení:

L-arginin-alfa-ketoglutarát, želatinová tobolka (želatina, barvivo oxid titaničitý), plnidlo stearan hořečnatý, protispékavá látka oxid křemičitý

Alergeny:

Neobsahuje

Barva vícebarevná
Nutrend AAKG Compressed Caps 120 kapslí u nás získáte za akční cenu 408 Kč.

Další produkty z kategorie Anabolizéry a NO doplňky

Další produkty od výrobce Nutrend


Top