MyoTec Fermented L-Arginine 300g

Kvalitní a levný produkt MyoTec Fermented L-Arginine 300g od společnosti Myotec jednoduše můžete sehnat tady a teď právě ve výprodejové akci. Ceny již od 549 Kč
Cena: 549 Kč

Volná forma L-argininu získaná fermentační technologií. Volná forma L-argininu získaná fermentační technologií. Výhoda tohoto způsobu výroby spočívá v biologické využitelnosti výsledného produktu. Arginin je pro své účinky používán nejen v před-tréninkových doplňcích. (Vlastnosti čistého L-argininu a L-AAKG se mírně líší.)

Produkt je vhodný pro všechny jedince orientované na:

  • zvýšení sexuální energie
  • posílení svalové pumpy
  • přírůstek svalové hmoty

MyoTec Advantage Line

Pokud je vaším prvořadým cílem kvalita, čistota a výběr jen takových surovin, které jsou prověřené a funkční, je nová řada MyoTec Advantage Line určena právě pro vás. Cílem produktů Advantage Line NENÍ nabízet úplně vše, co je na trhu dostupné, navíc s jednostranným zaměřením na co nejnižší cenu, tak jak je to obvyklé u tzv. mass-marketingových značek, ale právě naopak. Cílem je nabízet pouze smysluplné, kvalitní a funkční suroviny, a to i na úkor vyšší ceny. Kvalita a principy celého projektu jsou garantovány čistě privátní a 100% nezávislou značkou MyoTec.

Doporučené dávkování:

  • Rozpusťte dávku 5 g ve vodě nebo džusu. Konzumujte 30 minut před zahájením tréninku.

Upozornění: Není určeno pro děti, mladistvé, těhotné a kojící ženy. Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Neslouží jako náhrada pestré a vyvážené stravy a zdravého životního stylu. Uchovávejte mimo dosah dětí. Skladujte v chladu, suchu, chraňte před přímým slunečním zářením. Obal těsně uzavírejte. Vhodné pro vegany. Doplněk stravy.

Nutriční hodnoty MyoTec Fermented L-Arginine 300g:

v 5g
L-arginin 5 g

Složení:

L-arginin prášek (původ fermentace)

Alergeny:

Neobsahuje.

Barva vícebarevná
MyoTec Fermented L-Arginine 300g u nás získáte za akční cenu 549 Kč.

Další produkty z kategorie Aminokyseliny

Další produkty od výrobce Myotec


Top