Merco Yoga Ring Soft fitness pomůcka žlutá

Velmi oblíbený výrobek Merco Yoga Ring Soft fitness pomůcka žlutá originál od výrobce Merco seženete teď levně. Nabídky již od 119 Kč
Cena: 119 Kč

Yoga Ring Soft od Merca je užitečná pomůcka pro ne příliš náročné domácí cvičení nebo pro rehabilitační trénink. Používání této fitness pomůcky Vám umožní stimulovat hlubší tělesné svalstvo a tím zlepšit celkové držení těla. Protáhněte Vaše dolní i horní zádové svaly, ramena i oblast pánve, stehna z vnitřní i vnější strany. Stimulujte správné zakřivení páteře a odbourejte tak bolest zad. Srpcovitě tvarovaný Yoga Ring Soft je designován se zaoblenými hranami, s dvěma hladkými gripy pro pohodlné uchopení a cvičení různých sestav jógy.

Yoga Ring Soft je vyrobený z pevného TPE (thermoplastický elastomer). Yoga Ring Soft je koncipován jemně pružný, je možné ho decentně ohýbat. Buďte bez obav, i při velkém vytížení se nezlomí ani nepraskne.

Výhodou této pomůcky také je, že ji můžete vzít kamkoliv, protože její malé rozměry a nízká hmotnost (0,25 kg) to dovolují. Cvičit proto můžete jak v kanceláři tak doma při sledování televize. Ať už s jógou začínáte, věnujete se jí intenzivně nebo jednoduše potřebujete protáhnout především zádové svaly, pak Vám několik minut denního tréninku s Yoga Ring Soft pomůže k celkovému posílení tělesného držení.
Barva žlutá
Merco Yoga Ring Soft fitness pomůcka žlutá u nás získáte za akční cenu 119 Kč.

Další produkty z kategorie Ostatní fitness nářadí

Další produkty od výrobce Merco


Top