Merco Hula Hoop Foam gymnastická obruč růžová

Unikátní kus Merco Hula Hoop Foam gymnastická obruč růžová od populárního výrobce Merco získáte právě teď za výprodejovou cenu! Akční cena od 390 Kč
Cena: 390 Kč

Chcete se věnovat účinnému cvičení s klasickou obručí hula hoop zaměřeném na formování postavy v oblasti pasu a břicha, ale zároveň potřebujete vyřešit problém s uskladněním obruče v malém prostoru nebo s transportem? Pak je pro vás unikátní fitness obruč Hula Hoop Foam ideální volbou. Je vyrobena ze šesti samostatných pevných ocelových dílů pokrytých povrchem z měkké a na dotek velmi příjemné pěny. Díly snadno a rychle zasunete do sebe stlačením a uvolněním ocelového kolíku a vytvoříte tak stabilní kruh s vnitřním průměrem 82 cm a hmotností 730 g. Velmi snadné je i rozložení a následná přeprava obruče. Jednotlivý díl je dlouhý pouze cca 47 cm a váží 120 g.

A to není vše. Přesně sobě na míru a podle požadované náročnosti cvičení můžete přizpůsobit i váhu obruče a to tak, že do jednotlivých dutých dílů nasypete například písek, nebo rýžová zrna a konce trubek zajistíte pěnovými zátkami, které jsou součástí balení. Při opětném odlehčení zátky následně vyndáte díky provázkům připevněným na jejích koncích.

Obruč nabízíme ve třech atraktivních barevných kombinacích.

Parametry:
-vnitřní průměr složené obruče: 82 cm
-vnější průměr složené obruče: 88 cm
-celková tloušťka obruče: 3 cm
-výška pěnové vrstvy: 5 mm
-hmotnost obruče: 730 g
-výška jednotlivého dílu obruče: cca 47 cm
-váha jednoho dílu obruče: 120 g

Materiál: ocel, pěna
Barva růžová
Merco Hula Hoop Foam gymnastická obruč růžová u nás získáte za akční cenu 390 Kč.

Další produkty z kategorie Ostatní fitness nářadí

Další produkty od výrobce Merco


Top