MaxxWin Thermaxx Fat Burner 90 kapslí

Akční a ve slevě kus MaxxWin Thermaxx Fat Burner 90 kapslí od top značky Maxxwin můžete získat na našich stránkách teď právě opravdu levně! Aktuálně v akci za 239 Kč
Cena: 239 Kč

Thermaxx Fat Burner od Maxxwin je spolehlivý spalovač tuku, který obsahuje jedinečnou a vyváženou kombinaci velmi účinných látek. Speciální kombinace látek, určená ke spalování tuku, redukci váhy a celkové tělesné hmotnosti. S tímto doplňkem už nebudete mít problémy shodit nadbytečná kila! THERMAXX FAT BURNER obsahuje L-karnitin tartrát, synephrin, kofein a salicin (extrakt z kůry Bílé vrby) a extrakt ze zeleného čaje. Tyto látky mají široké využití v tradiční čínské medicíně. Dále BioPerine®, který je přírodní patentovaný produkt, zlepšuje vstřebávání výživných látek (www.bioperine.com), Chrom 3+, který přispívá ke správné funkci metabolismu makroživin a k udržení normální hladiny glukózy v krvi. Spalovač tuku vhodný pro všechny, kteří chtějí zformovat svojí postavu!

  • Jedinečná kombinace látek
  • Redukce váhy a tělesného tuku
  • Oddaluje únavu

Doporučené dávkování:

  • Užívejte 2 kapsle denně ráno nebo 1 hodiny před výkonem.

Upozornění na obale: Doplněk stravy. Výrobek není určen jako náhrada pestré stravy. Skladujte v suchu při teplotě do 25°C. Chraňte před mrazem a přímým slunečním zářením. Není určeno pro děti, těhotné a kojící matky. Ukládejte mimo dosah dětí. Výrobce neručí za škody vzniklé nevhodným použitím nebo skladováním. Nepřekračujte doporučené dávkování. Minimální trvanlivost do data uvedeného na obalu.

Nutriční hodnoty MAXXWIN Thermaxx Fat Burner 90 kapslí:

1 kapsle RHP
L-karnitin tartát 150 mg
Extrakt z kůry Bílé vrby – White Willow Bark 50 mg
Kofein 100 mg
Green Tea Extrakt – Extrakt zeleného čaje 200 mg
Extrakt kořene zázvoru – Ginger extrakt 10 mg
Synephrin 5 mg
Extrakt černého pepře BioPerine® (obsahuje Piperin) 5 mg
Chrom 3+ 100 mcg 250 %

RHP – referenční hodnota příjmu

Složení:

Green tea extrakt – extrakt zeleného čaje , L- karnitin tartrát, transparentní želatinová kapsle, kofein bezvodý, Extrakt kůry Bílé vrby – White Willow Bark, protispékavé látky: fosforečnan vápenatý E341, stearát hořečnatý E 470b, extrakt kořene zázvoru – Ginger extrakt, extrakt citrus aurantium (obsah 96% synefrinu), extrakt černého pepře BioPerine® (obsahuje Piperin), Chlorid Chromitý.

Alergeny:

Neobsahuje.

Barva vícebarevná
MaxxWin Thermaxx Fat Burner 90 kapslí u nás získáte za akční cenu 242 Kč.

Další produkty z kategorie Spalovače tuků

Další produkty od výrobce Maxxwin


Top