MaxxWin Carbo Maxx (hroznový cukr) 500g

Tento vynikající produkt MaxxWin Carbo Maxx (hroznový cukr) 500g od společnosti Maxxwin snadno naleznete zde teď právě skutečně levně. Právě teď jen za 125 Kč
Cena: 125 Kč

Carbo Maxx od Maxxwin je hroznový cukr a maltodextrin. Silná kombinace k velice rychlému, téměř okamžitému doplnění energie! Jedná se o přírodní zdroj rychlé doplnění energie. Dextróza, neboli hroznový cukr, je přírodně se vyskytující oligosacharid a polysacharid. V kombinaci s maltodextrinem, který je znám jako výhodný zdroj energie pro sportovce, tvoří ideální kombinaci k doplnění sacharidů. Pokud vaše svaly vyčerpaly všechnu svou energii, ale vy ještě nemáte dost, pak je CARBO MAXX pro vás tím správným suplementem. Svaly rychle doplní potřebnými látkami, a během okamžiku jsou připraveny zvládnout další výkon!

  • 100% přírodní
  • Rychlý zdroj energie
  • Čistá kombinace nejúčinnějších sacharidů
  • Postupné uvolňování do krevního oběhu
  • V kombinaci s kreatinem, znásobuje jeho účinnost

Doporučené dávkování:

  • Denní dávka závisí na tělesné hmotnosti, sportovní aktivitě a složení stravy. Doporučujeme rozložit denní dávku 100 g do 2 – 3 porcí, rozpustit ve vodě nebo jiném nápoji.

Upozornění: Potravina pro zvláštní výživu. Vhodné pro sportovce. Výrobek není určen jako náhrada pestré stravy. Skladujte v suchu při teplotě do 25°C. Chraňte před mrazem a přímým slunečním zářením. Není určeno pro děti, těhotné a kojící matky. Ukládejte mimo dosah dětí. Minimální trvanlivost do data uvedeného na obalu.

Nutriční hodnoty MAXXWIN Carbo Maxx (hroznový cukr) 500g:

ve 100g
Energetická hodnota 1566,55 kJ
368,6 kcal
Tuky 0 g
Z toho nasycené mastné kyseliny 0 g
Sacharidy 92,15 g
Z toho cukry 87,755 g
Bílkoviny 0 g
Sůl 0 g
Vláknina 0 g
Sodík <5,5 mg

Složení:

Dextróza (95%), maltodextrin (5%)

Alergeny:

Neobsahuje.

Barva vícebarevná
MaxxWin Carbo Maxx (hroznový cukr) 500g u nás získáte za akční cenu 124 Kč.

Další produkty z kategorie Gainery

Další produkty od výrobce Maxxwin


Top