Mars Snickers HiProtein Bar 57g

Tento neodolatelný kus Mars Snickers HiProtein Bar 57g od top značky Mars snadno můžete najít tady a teď právě opravdu levně. Akční cena od 55 Kč
Cena: 55 Kč

Snickers Hi Protein Bar od Mars nabízí tuto luxusní proteinovou tyčinku, která chutná jako její originální receptura bez bílkovin. co lze koupit v každém supermarketu! Mars Snickers Hi Protein Bar – proteinová tyčinka s karamelovou vrstvou a arašídy politá mléčnou čokoládou.

Chutná jako klasická tyčinka Snickers, ale tak úplně „klasická“ není – obsahuje více bílkovin a nižší podíl sacharidů i tuků. Na chuti jí to však v žádném případě neubírá! Stále se jedná o tu lahodnou karamelově-arašídovou tyčinku politou mléčnou čokoládou. Oproti klasické tyčince Snickers tedy nemusíte mít výčitky svědomí a můžete si ji v klidu vychutnat.

V bodech:

  • proteinová tyčinka s chutí známé tyčinky Snickers
  • s vyšším obsahem bílkovin
  • s nižším podílem sacharidů a tuků

Upozornění: Potravina s cukrem a sladidly. Vhodné pro sportovce. Není určeno pro děti, těhotné a kojící ženy. Uchovávejte mimo dosah dětí. Není určeno jako náhrada pestré stravy. Skladujte na chladném a suchém místě mimo přímé sluneční záření.

Nutriční hodnoty Mars Snickers HiProtein Bar 57g – Bílá čokoláda:

ve 100g v porci 57g
Energetická hodnota 1709 kJ 974,1 kJ
408 kcal 233 kcal
Tuky 17 g 9,7 g
Z toho nasycené mastné kyseliny 8,6 g 4,9 g
Sacharidy 28 g 15 g
Z toho cukry 17 g 9,7 g
Bílkoviny 35 g 20 g
Sůl 0,38 g 0,22 g

Složení:

bílkovinová směs (mléčná bílkovina, sójová bílkovina, syrovátkové bílkoviny (mléko)), bílá čokoláda 18 % (cukr, kakaové máslo, sušené plnotučné mléko, emulgátor (sójové lecitiny), vanilkový extrakt), hydrolyzát kolagenu, karamelová vrstva 12 % (glukózový sirup, cukr, zahuštěné mléko, sirup z invertního cukru, kakaové máslo, voda, zvlhčující látka (glycerol), emulgátor (mono- a diglyceridy mastných kyselin), aroma, jedlá sůl, barvivo (čistý karamel)), arašídy, zvlhčující látka (glycerol), voda, oligofruktóza, kokosový olej, arašídová pasta, aromata, barvivo (čistý karamel).

Alergeny:

Vyznačeny tučně ve složení.

Příchuť Bílá čokoláda
Mars Snickers HiProtein Bar 57g u nás získáte za akční cenu 55 Kč.

Další produkty z kategorie Proteinové tyčinky

Další produkty od výrobce Mars


Top