LSP Nutrition GABA 100g

Akční a ve slevě produkt LSP Nutrition GABA 100g od oblíbené značky LSP Nutrition snadno naleznete zde teď právě za výhodnou cenu! Akční ceny od 385 Kč
Cena: 385 Kč

GABA 100% kyselina gama aminomáselnáGABA se používá hlavně pro relaxační a uvolňující účinkyZvýšenou tvorbu růstového hormonu (GH)Urychluje usínání a noční regeneraciGABA doplňuje stravu o čistou kyselinu gama-aminomáselnou (GABA), která podporuje správnou funkci nervové soustavy.

GABA 100% kyselina gama aminomáselnáGABA se používá hlavně pro relaxační a uvolňující účinky Zvýšenou tvorbu růstového hormonu (GH)Urychluje usínání a noční regeneraci GABA doplňuje stravu o čistou kyselinu gama-aminomáselnou (GABA). Tento neurotransmiter omezuje přílišnou excitaci, čímž může zmírnit důsledky stresu. GABA pozitivně ovlivňuje náladu, podporuje noční regeneraci organismu a povzbuzuje tvorbu růstového hormonu v hypofýze. Pomáhá omezit negativní důsledky zvýšené fyzické a psychické aktivity u lidí, kteří vedou intenzivní způsob života, zvláště pak u sportovců.

SLOŽENÍ:

obsahuje: 100% Gaba

DÁVKOVÁNÍ:

Denně 1 g (1 odměrka) ve 200 ml vody a konzumovat pouze těsně před spaním. Vyrobeno v Německu, zaručuje absolutní čistotu surovin a jistotu složení a obsahu.

Upozornění:

Nevhodné pro děti, těhotné a kojící ženy, nepřekračujte doporučené dávkování. Není určen jako náhrada pestré stravy. Uchovávejte mimo dosah dětí, skladujte v suchu při teplotě do 25 st., chraňte před přímým slunečním zářením a před mrazem. Výrobce neručí za škody vzniklé nevhodným použitím a skladováním.

Ostatní a speciální doplňky

ve 100 g v 1 dávce 1 g
Gaba 1000 mg 10 mg

Barva vícebarevná
LSP Nutrition GABA 100g u nás získáte za akční cenu 386 Kč.

Další produkty z kategorie Anabolizéry a NO doplňky

Další produkty od výrobce LSP Nutrition


Top