LiveUp LS3153 hrazda závěsná samovzpěrná

Unikátní a žádaný kus LiveUp LS3153 hrazda závěsná samovzpěrná od výrobce LiveUp jednoduše můžete získat zde skutečně výhodně. Nabídka již od 990 Kč
Cena: 990 Kč

Díky posilovací závěsné hrazdě LS3153 si zlepšíte kondici a posílíte horní polovinu těla, zejména zádové svaly, svaly na rukou a břišní svaly. U tohoto modelu jsou součástí balení i závěsné rukávy pro pohodlnější opření rukou při posilování břicha. Oproti šroubovací hrazdě do zárubní nabízí závěsná hrazda více možností úchopů pro širší škálu cviků. Hrazda se jednoduchým manévrem zavěsí do dveřních zárubní. Je ovšem třeba nad zárubně přivrtak kotvicí háky, do kterých se horní část hrazdy zahákne. Po cvičení se hrazda jednoduchým pohybem z háků sejme. Výhodou hrazdy je, že ji lze dále použít jako cvičební pomůcku pro cvičení na zemi nebo jako opěrky pro posilování kliků.

K hrazdě si můžete doobjednat i několik odporových gum, díky kterým si zkvalitníte svůj trénink. Rázem se tak můžete více soustředit na jednotlivé svalové partie. Expandery zároveň využijete i jako případnou dopomoc při cvičení například shybů. To stejné platí s kvalitnější úchopem. Na hrazdu lze nasadit také široké gripy, které mnohem více stimulují svalstvo paží.
Barva vícebarevná
LiveUp LS3153 hrazda závěsná samovzpěrná u nás získáte za akční cenu 990 Kč.

Další produkty z kategorie Ostatní fitness nářadí

Další produkty od výrobce LiveUp


Top