Lake CX238 Carbon bílo/červené tretry POUZE EU 45 wide (VÝPRODEJ)

Tento velmi oblíbený produkt Lake CX238 Carbon bílo/červené tretry POUZE EU 45 wide (VÝPRODEJ) od oblíbené značky Lake snadno můžete najít právě teď ve výprodejové akci. Nyní za akční cenu 5687 Kč
Cena: 5687 Kč

Závodní silniční tretry LAKE CX238 s dvěma upínacími systémy BOA a 100% karbonovou podrážkou Lake Race zajišťující požadovanou tuhost s optimálním přenosem síly na pedál. Svršek modelu je vyroben z kvalitní kůže s dlouhou životností zachovávající si vysokou prodyšnost a voděodolnost. V oblasti paty byl použit jednosměrný fleece zabraňující vyzouvání, který napomáhá udržet nohu na svém místě a předchází nechtěnému pohybu nohy v tretře. Svršek

Fullgrain Water Resistent Ecco Premium leather v kombinaci se síťovinou a podšívkou Outlast v oblasti paty. Kožený svršek má minimální prošívání díky čemuž má tretra decentní vzhled a s postupem času se perfektně přizpůsobí vaší noze. Helcor patní panel a gumová špička chrání svršek před oděrkami a poškrábáním. Pro podšívku paty a jazyka je použitý materiál Outlast regulující teplotu a nabízíjící příjemný pocit uvnitř tretry se zachováním prodyšnosti.

Podešev
Lake Competition 100% karbonová podrážka. V provedení na uchycení kufru na 3 díry. 100% podrážka z uhlíkových vláken poskytuje ideální přenos síly na pedál v kombinaci s výbornou tuhostí, nízkou hmotností a elengantním vzhledem.

Upínání

Dva upínací systémy BOA s oboustranným nastavením regulace upnutí Push/Pull IP1-S BOA®. Díky Oboustrannému systému upínání dosáhnete optimáního dotažení.

Velikosti
– Standardní: celá čísla – 39-48; 50, půl čísla – 39,5-46,5
– WIDE: celá čísla – 37-48; 50, půl čísla – 39,5-46,5

Následná péče a údržba treter při používání:
– Základem ošetření obuvi je kvalitní impregnace, a to ještě před prvním nošením.
– Hlavní funkcí impregnace je zabránit pronikání vlhkosti do obuvi. Tím je svršek treter nejen chráněn před poškozením, ale především zajišťuje pružnost a dlouhou životnost.
– Používejte standardní impregnaci určenou na obuv z pravé kůže.
– Impregnaci aplikujte na čistou a dobře vysušenou obuv.
– V případě nutnosti je možné použít kartáček pro mechanické odstranění nečistot.

Velikost EU 45
Lake CX238 Carbon bílo/červené tretry POUZE EU 45 wide (VÝPRODEJ) u nás získáte za akční cenu 5687 Kč.

Další produkty z kategorie Boty na kolo

Další produkty od výrobce Lake


Top