Kompresní kalhoty Under Armour HG Armour Leggings Bílá / Černá

Oblíbený a kvalitní kus Kompresní kalhoty Under Armour HG Armour Leggings Bílá / Černá od známé společnosti UNDER ARMOUR snadno najdete na našich stránkách nyní téměř zdarma! Nyní pořídíte jen za 849 Kč
Cena: 849 Kč

Kompresní kalhoty Under Armour HG Armour Leggings

Pánské kompresní legíny z lehkého HeatGear materiálu, který skvěle odvádí pot a rychle schne. Tkanina je mimořádně flexibilní a umožňuje sportovci volný pohyb do všech stran. Praktická spodní vrstva pod kraťasy nebo sportovní tepláky.

Extra lehký materiál HeatGear® poskytuje dokonalé pokrytí bez jakéhokoliv omezení.Strategické síťované panely pro lepší ventilaci tam, kde je nejvíce potřeba.Materiál skvěle odvádí pot a velmi rychle schne.Technologie Anti-odor eliminuje růst bakterií způsobujících zápach.Zůstaneš tak svěží i po větším sportovním výkonu.Ergonomický střih se švy mimo nejvíce namáhané části pro větší odolnost a nošení bez odření.Široký elastický pas s detailem značky Under Armour.Inovovaný střih klínu pro maximální podporu a komfort.Originální kapsa Strength Pocket™ na pravé straně.Délka nohavic od rozkroku: 71 cm.Bez předního rozepínání.

Materiál: 79% Polyester, 21% Elastane
Barva Šedá
Kompresní kalhoty Under Armour HG Armour Leggings Šedá u nás získáte za akční cenu!

Další produkty z kategorie Pánské kalhoty a tepláky

Další produkty od výrobce UNDER ARMOUR


Top