Jurek Atak 2.5 DUO

Kvalitní a levný produkt Jurek Atak 2.5 DUO od top značky Jurek jednoduše můžete pořídit tady téměř zdarma! Nabídka od 6075 Kč
Cena: 6075 Kč

Je jednovchodový dvouplášťový „kopulovitý“ stan, obdélníkového půdorysu podlahy, vhodný pro všechny druhy turistiky až do středně náročných podmínek a pro četnější užívání! Stan lze používat i v zimě (doporučujeme našití „límce“ po obvodu tropika). Vnitřní stan je pevně spojen s podlahou. Na pruty konstrukce je zavěšen pomocí napínacích šňůr a háčků. Ve vrcholu vnitřního stanu je větrací otvor krytý jemnou síťovinou. Ve vchodech vnitřního stanu jsou moskytiéry rovněž z jemné síťoviny pro intenzivnější větrání a k ochraně před nepříjemným hmyzem.
Vnější stan (tropiko) je přetažen přes konstrukci a ve spodní části je uchycen za konce prutů. Před vchody vnitřního stanu je tropiko protaženo a vytváří tak dvě malé apsidy, které umožňují uložení věcí. Ke kotvení slouží úchyty na hranách a ve středech delších stran tropika. V horní části jsou dva větrací „vikýře“.
Mezi stěnami vnitřního a vnějšího stanu je mezera cca 6 cm, která zlepšuje tepelnou pohodu, větrání stanu a snižuje orosování. Tuto mezeru lze podle potřeby upravit povolením nebo přitažením napínacích šňůrek vnitřního stanu.

• Podlážka Polyesterová tkanina s PU nepropustnými nátěry a SILIKONOVOU úpravou / vodní sloupec přes 10 000 mm
•Tropiko Polyesterová RIPSTOP tkanina s polyuretanovými (PU) nepropustnými nátěry a SILIKONOVOU úpravou / vodní sloupec přes 5 000 mm
• Vnitřní stan Polyesterová prodyšná RIPSTOP tkanina s hydrofobní úpravou
• Kolíky Duralové jehly průměr 6 mm
• Zdrhovadla Spirálové zipy č.5 (vnitřní stan) a č.8 (tropiko)
• Konstrukce Duralové pruty 7075-T9
• Spojení prutů Svazek pružných nití opředený polyamidovým pláštěm (uvnitř konstrukce)

Kompletní výrobek obsahuje:
vnitřní stan a tropiko
kolík stanový: 10 ks
dlouhý duralový prut Ø 8,5 mm: 2 ks
kotvící šňůra dlouhá (2 m): 6 ks
kotvící šňůra krátká (1 m): 4 ks
obal na stan, konstrukci a kolíky
opravná sada (samolepící záplata a 12 cm duralová trubka)

Popis obrázku č. 4

Popis: . Malá apsida vhodná na odložení věcí mimo vnitřní stan. 3. Osvědčené kryté větrání. 4. Osvědčené zavěšení vnitřku pomocí šňůr a háčků usnadňuje a zrychluje stavbu.
Barva Zelená
Jurek Atak 2.5 DUO u nás získáte za akční cenu 6075 Kč.

Další produkty z kategorie Stany

Další produkty od výrobce Jurek


Top