Husky Groty

Tento oblíbený výrobek Husky Groty od top výrobce HUSKY naleznete tady nyní za výhodnou cenu! Právě lze objednat jen za 2032 Kč
Cena: 2032 Kč

Zkrácený dámský spacák Groty -10 °C ve výrazném módním designu jsme vytvořili speciálně pro ženy. Využiješ ho především k dlouhodobějším pobytům v kempu, karavanech či na chatách. Díky užití flanelové vložky ve vnitřní části spacího pytle a na dotek hedvábného vnějšího materiálu bude tvůj celkový pocit z odpočinku v něm zážitkem. Výhody: Kvalitní náplň ze 4-kanálkového dutého vlákna pro skvělý tepelný komfort. Vysokou odolnost proti nepřízni počasí, prodyšnost a izolační vlastnosti zaručí kvalitní materiály na vnitřní i vnější straně. Spacák lze zcela rozepnout a použít jako přikrývku. Flanelová vložka uvnitř spacího pytle pro ještě větší pocit pohodlí. Podélné zapínání a systém pravého a levého zipu pro pohodlnou manipulaci. Dostatek komfortu a prostoru pro osoby s maximální výškou 175 cm. Další výbava: vnější a vnitřní kapsička na drobnosti, stahování okolo hlavy, krycí léga hlavního zipu, reflexní prvky.

Náplň 4-kanálkové duté vlákno
Konstrukce dvouvrstvá
Vnitřní materiál Flanel
Vnější materiál 75D 210T Polyester
Příslušenství kompresní obal
Hmotnost 2410 g
Doporučená maximální výška osoby 175 cm
Rozměr sbalený 60 x 30 cm
Rozměr 85 x 200cm

VNĚJŠÍ MATERIÁL: 75D 210T Polyester

NÁPLŇ: 4-kanálkové duté vlákno

4-kanálkové duté vlákno

Jedná se o dutá, spirálově stočená, syntetická, polyesterová, vlákna se čtyřmi kanálky. Prostřednictvím pružného spletení, pečlivé výroby a správného formování dosahuje materiál bezvadného LOFT efektu neboli schopnosti nasát vzduch a tím izolovat. Pro získání delší životnosti a maximálního účinku jsou vlákna ještě potažena vrstvou silikonu, což upevní jejich vzájemnou polohu a omezuje vzájemné tření. Mezi další výhody patří, že neabsorbují vlhkost, rychle vysychají, jsou vhodná pro alergiky a velmi snadno se udržují.

VNITŘNÍ MATERIÁL: Flanel

Flanel

Pro své vlastnosti patří Flanel mezi oblíbené a komfortní materiály. Tato lehká, hřejivá, příjemná a na dotyk měkká tkanina je upravená česáním po jedné nebo obou stranách.
Barva červená
Husky Groty u nás získáte za akční cenu 1673 Kč.

Další produkty z kategorie Spacáky

Další produkty od výrobce HUSKY


Top