Husky Enjoy

Tento kvalitní kus Husky Enjoy od značky HUSKY pořídíte zde teď za výprodejovou cenu. Akční cena 3392 Kč
Cena: 3392 Kč

Velmi teplý a ergonomicky chytře řešený spací pytel Enjoy -25 °C je vhodný na náročnější expedice v těžkých klimatických podmínkách. Pro výrobu tohoto modelu jsme použili špičkové materiály, které mu zajisťují vysokou odolnost a tobě pohodlí i v nepříznivých podmínkách a nízkých teplotách. Výhody: Kvalitní náplň ze 7-kanálkového dutého vlákna pro skvělý tepelný komfort. Vysokou odolnost, prodyšnost a izolační vlastnosti zaručí nejkvalitnější materiál na vnitřní i vnější straně. Protiskluzové pásy na zadní části zabraňují sklouzávání spacáku z podložky. Součástí standardní výbavy je stahovací límec Další výbava: vnější a vnitřní kapsa na drobnosti, kapsa na polštář, stahování okolo hlavy, krycí léga hlavního zipu a odnímatelný zateplovací vak na nohy.

VNĚJŠÍ MATERIÁL: 40D 290T Nylon Ripstop

VNITŘNÍ MATERIÁL: Soft Nylon

Soft Nylon

Příjemně jemná, lehká a prodyšná syntetická vlákna, která zároveň disponují dostatečnou pevností a pružností. Materiál je vhodný do nízkých teplot neboť má dobré tepelně izolační vlastnosti.

NÁPLŇ: 7-kanálkové duté vlákno

7-kanálkové duté vlákno

Jedná se o dutá, spirálově stočená, syntetická, polyesterová vlákna se sedmi kanálky. Prostřednictvím pružného spletení, pečlivé výroby a správného formování dosahuje materiál bezvadného LOFT efektu neboli schopnosti nasát vzduch a tím izolovat. Pro získání delší životnosti a maximálního účinku jsou vlákna ještě potažena vrstvou silikonu, což upevní jejich vzájemnou polohu a omezuje vzájemné tření. Mezi další výhody patří, že neabsorbují vlhkost, rychle vysychají, jsou vhodná pro alergiky a velmi snadno se udržují.

Extreme: -25°C

Spodní hranice, extrémní teplota, kde je nebezpečí poškození zdraví podchlazením vztahuje se na normální ženu a na normální podmínky). Tato teplota vyjadřuje bod nebezpečí vedoucí až k smrti.

Limit: -7°C

Spodní hranice, při které uživatel spacího pytle ve skrčené poloze těla, je celkově v tepelné rovnováze a právě nepociťuje chlad (vztahuje se na normálního muže a na normální podmínky).

Comfort: -1°C

Spodní hranice rozsahu komfortu, při které uživatel spacího pytle v uvolněné poloze těla, např. v poloze na zádech je celkově v tepelné rovnováze a nepociťuje chlad (vztaženo na normální ženu a na normální podmínky).
Barva oranžová
Husky Enjoy u nás získáte za akční cenu 2793 Kč.

Další produkty z kategorie Spacáky

Další produkty od výrobce HUSKY


Top