HiTec Nutrition 100% Soy protein isolate 1000g

Tento kvalitní výrobek HiTec Nutrition 100% Soy protein isolate 1000g od kvalitní značky HiTec Nutrition můžete sehnat na našich stránkách teď právě opravdu levně. Nabídka již od 589 Kč
Cena: 589 Kč

100% Soy protein isolate je čistý izolát sójových bílkovin. 100% SOY PROTEIN ISOLATE je čistý izolát sójových bílkovin. Tento produkt je doporučen pro lidi, kteří chtějí obohatit svoji stravu o plnohodnotnou, dobře vstřebatelnou bílkovinu. Je to produkt s velmi vysokým obsahem bílkovin a omezeným množstvím sacharidů, tuků, cholesterolu a laktózy v dávce. Sójový proteinový izolát je ideální pro budování kvalitní svalové hmoty a snížení tělesného tuku.

SPI od Hitec nutrition obsahuje sojový isolát nejvyšší kvality, který je výborně ochucený, dobře rozpustný a jistě bude vyhovovat pro doplnění bílkovin nejen vegetariánům a veganům, ale uspokojí i sportovce, kteří potřebují vysokoprocentní bílkovinový přípravek s minimem sacharidů a tuků za velmi příznivou cenu.

Suroviny v řadě BS Blade podléhají kontrole kvality a je dbáno zejména na kvalitu a jednoduchost přípravků v poměru k ceně.

Sojový protein je speciální isolát , který je produkován, aniž by byly použity geneticky modifikované sójové boby. Slouží jako alternativa ke zdrojům živočišných bílkovin. Rostlinné sójové bílkoviny jsou ideální pro vegetariány a vegany, ale i pro lidi, kteří trpí nesnášenlivostí laktózy. Soy protein poskytuje základní a non-esenciální aminokyseliny ve vyváženém poměru. Rostlinný protein pomáhá budovat a udržovat svalovou hmotu a podporuje udržení zdravých kostí. Kromě vysokého obsahu bílkovin zaručuje i obsah několika esenciálních mikronutrientů, jako například vápník, železo a draslík. Sójový protein má perfektní aminokyselinový profil a také vysoký obsah Argininu a Glutaminu. Často je označován jako neplnohodnotný ve srovnání se syrovátkovým proteinem. Představuje však kompletní zdroj bílkovin a jeho aminokyselinový profil se nejvíce přibližuje živočišnému zdroji bílkovin. Tráví se pomaleji než syrovátkový protein, ale rychleji než kasein. Sójový protein izolát má výbornou biologickou využitelnost.

Dostatečný příjem bílkovin je důležitý nejen pro sportovce, vegany, vegetariány. Osoby, které nemohou konzumovat živočišné bílkoviny, mohou mít problémy přijmout potřebné množství bílkovin. Sójový izolát představuje ideální možnost doplnění příjmu bílkovin. Vysoký obsah bílkovin, esenciálních a neesenciálních aminokyselin v sójovém izolátu pomáhá zvyšovat proteinovou syntézu a obnovu a budování nových svalů. Vyšší obsah argininu podporuje vazodilataci a pomáhá regeneraci prostřednictvím lepšího prokrvení. Může také zvýšit hladinu oxidu dusnatého (NO). Užívání sójového izolátu snižuje špatný (LDL) cholesterol a může pomáhat předcházet rakovině prostřednictvím izoflavonů.

Upozornění: Skladujte v suchu při teplotě do 25 °C, pečlivě uzavřené. Po otevření spotřebujte do šesti měsíců. Chraňte před mrazem a přímým slunečním zářením. Neobsahuje látky dopingového charakteru. Nepřekračujte denní doporučenou dávku. Uchovávejte mimo dosah dětí. Není určeno pro děti, těhotné a kojící ženy. Výrobek není určen jako náhrada pestré stravy. Výrobce neručí za škody, vzniklé nevhodným použitím nebo skladováním. Spotřebujte do data uvedeného na obalu.

Nutriční hodnoty HiTec 100% Soy protein isolate 1000g – Vanilka:

ve 100g
Energetická hodnota 1557 kJ
367 kcal
Tuky 2,25 g
Z toho nasycené mastné kyseliny 0,99 g
Sacharidy 1,67 g
Z toho cukry 0,47 g
Bílkoviny 85 g
Sůl 4 g

Složení:

Sojový proteinový izolát 93%, aroma, chlorid sodný, regulátor kyselosti: kyselina citrónová, kyselina askorbová, niacin (kyselina nikotinová), DL-alfa tokoferyl acetát, D-pantothenát vápenatý, thiamin mononitrát, riboflavin, pyridoxín hydrochlorid, biotin, kyselina listová, kyanokobalamin, emulgátor: lecitin, sladidla: acesulfam-K a sukralóza.

Alergeny:

Soja

Nutriční hodnoty HiTec 100% Soy protein isolate 1000g – Čokoláda:

ve 100g
Energetická hodnota 1557 kJ
367 kcal
Tuky 2,25 g
Z toho nasycené mastné kyseliny 0,99 g
Sacharidy 1,67 g
Z toho cukry 0,47 g
Bílkoviny 85 g
Sůl 4 g

Složení:

Sojový proteinový izolát 93%, kakao se sníženým obsahem tuku, aroma, chlorid sodný, regulátor kyselosti: kyselina citrónová, kyselina askorbová, niacin (kyselina nikotinová), DL-alfa tokoferyl acetát, D-pantothenát vápenatý, thiamin mononitrát, riboflavin, pyridoxín hydrochlorid, biotin, kyselina listová, kyanokobalamin, emulgátor: lecitin, sladidla: acesulfam-K a sukralóza.

Alergeny:

Soja

Příchuť Vanilka
HiTec Nutrition 100% Soy protein isolate 1000g u nás získáte za akční cenu 589 Kč.

Další produkty z kategorie Uncategorized

Další produkty od výrobce HiTec Nutrition


Top