GymBeam L-Lysine 500 g

Oblíbený produkt GymBeam L-Lysine 500 g od odblíbeného výrobce GymBeam snadno pořídíte na našich stránkách nyní téměř zdarma. Nyní za akční cenu 159 Kč
Cena: 159 Kč

L-Lysine obsahuje esenciální aminokyselinu lysin, která patří mezi stavební částice proteinů v organismu. Lidské tělo lysin nedokáže syntetizovat, a proto je potřeba ho přijímat ze stravy nebo v podobě výživových doplňků. Produkt je v práškové podobě hydrochloridu L-lysinu.

L-Lysine – zdroj esenciální aminokyseliny lysin, který je stavební částicí bílkovin

L-Lysine je zdroj lysinu, který se nachází ve formě hydrochloridu L-Lysinu, a v jedné dávce přijmete až 1 g této důležité aminokyseliny. Lysin je jednou z esenciálních aminokyselin, které si lidské tělo nedokáže samo vytvořit, a proto je potřeba ho přijímat ve stravě nebo formou doplňků výživy. L-lysin je stavební částicí bílkovin a v organismu se podílí na několika procesech. Je důležitou složkou v syntéze proteinů v játrech, během kterého vznikají bílkoviny potřebné pro svalovou tkáň. Užíváním lysinu podpoříte optimální fungování procesů a tkání, které jsou při sportu a každodenních aktivitách zatěžovány.

L-Lysine a jeho výhody

  • obsahuje esenciální aminokyselinu lysin
  • je základní stavební částicí bílkovin
  • důležitá složka při syntéze proteinů

Složení

100% L-Lysin HCL

Dávkování

Doporučujeme užívat 1 g Lysinu rozmíchaného v 200 ml vody nebo džusu, a to jednou denně.

Tabulka nutričních hodnot

Nutriční hodnoty v 100 g
L-Lysin HCl 100 g

Upozornění

Výrobek není náhradou pestré a vyvážené stravy. Skladujte v suchu při teplotě do 25 °C. Chraňte před mrazem a přímým slunečním zářením. Nevhodné pro děti, těhotné a kojící ženy. Skladujte mimo dosah dětí. Výrobce neručí za škody vzniklé nevhodným použitím nebo skladováním. Nepřekračujte doporučenou denní dávku. Minimální trvanlivost uvedena na obalu.

Upozornění pro alergiky: Může obsahovat stopy mléka, sóji, vajec a ořechů.

Barva vícebarevná
GymBeam L-Lysine 500 g u nás získáte za akční cenu 159 Kč.

Další produkty z kategorie Aminokyseliny

Další produkty od výrobce GymBeam


Top