GymBeam Akupresurní podložka Black

Oblíbený a akční kus GymBeam Akupresurní podložka Black originál od značky GymBeam snadno pořídíte u nás za výprodejovou cenu! Právě teď jen za 389 Kč
Cena: 389 Kč

Akupresurní podložka Black je pomůcka, která stojí na principech tradiční čínské medicíny. Je tvořena plastovými jehličkami, které jsou využívány pro relaxaci, úlevu od bolesti, regeneraci či zlepšení krevního oběhu. Podložka je v síťovinovém obalu, díky kterému se snadno přenáší, a tak ji můžete mít všude s sebou.

Akupresurní podložka Black s jehličkami, které pomáhají ulevit od bolesti a zlepšit regeneraci

Akupresurní podložka Black je praktická pomůcka, která stojí na principech tradiční čínské medicíny. Na podložce je celkem 230 akupresurních destiček, přičemž každá je tvořena dalšími jehličkami. Díky tomu dokáže stimulovat důležité akupresurní body, a tím může pomoci například ke snížení bolesti, relaxaci, regeneraci či zmírnění svalového napětí. Používání akupresurní podložky však může také zlepšit krevní oběh, a tím oživit pokožku a snížit výskyt celulitidy. K podložce je i síťovinový obal, díky kterému ji můžete snadno brát všude s sebou.

Akupresurní podložka Black a její výhody

  • obsahuje 230 akupresurních destiček s jehličkami
  • přispívá ke zlepšení regenerace a relaxace
  • napomáhá lepšímu průtoku krve, což může vést ke zmírnění celulitidy
  • snadno se přenáší díky síťovinovému obalu

Rozměry

Rozměry
Délka 67 cm
Šířka 42 cm
Tloušťka 2 cm

Barva černá
GymBeam Akupresurní podložka Black u nás získáte za akční cenu 349 Kč.

Další produkty z kategorie Masážní válce

Další produkty od výrobce GymBeam


Top