Grizly Arašídový krém s čokoládou 500g

Tento kvalitní a levný produkt Grizly Arašídový krém s čokoládou 500g s osvědčenou značkou Grizly seženete tady téměř zdarma! Nyní za akční cenu 179 Kč
Cena: 179 Kč

Arašídový krém s čokoládou od Grizly můžete nakoupit hned ve třech vynikajích variantách, tak proč rovnou nezkusit všechny? S belgickou čokoládou:

Arašídový krém v kombinaci s belgickou vysokoprocentní čokoládou si sami vyrábíme v malých šaržích, abychom se mohli zaručit za čerstvost a kvalitu všech ingrediencí produktu. Nejdříve na sucho horkým vzduchem pražíme čerstvé arašídy, následně je meleme do jemné konzistence a smícháváme s rozpuštěnou čokoládou. Nakonec vše ještě jednou rozšleháme, aby byl krém krásně nadýchaný, a teprve ten balíme do dózy. Čistá kombinace arašídů a hořké belgické čokolády ve vyváženém poměru zaručuje vynikající chuť a také vysoký obsah živin. Arašídy si získávají celou řadu příznivců kvůli vysokému obsahu vlákniny, bílkovin a zdravých tuků. Belgická 60% hořká čokoláda je zase bohatá na antioxidanty.

S mléčnou čokoládou:

Kombinace arašídů a mléčné čokolády je neodolatelná. Lehce nadýchaný krém, který Vám vykouzlí úsměv na rtech. Připravte si sobotní palačinky a zkuste arašídové máslo s mléčnou čokoládou, celá rodina bude nadšená. Arašídy jsou všeobecně známé pro vysokou energetickou hodnotu, z poloviny jsou tvořeny tuky. Jedná se ale o tuky zdravé. Konzumace našeho burákového krému se vůbec nemusíte bát, samozřejmě v rozumné míře, protože je složené z na sucho pražených arašídů a jen zhruba ze čtvrtiny obsahuje kvalitní českou čokoládu.

S bílou čokoládou:

Arašídový krém namíchaný s kvalitní bílou čokoládou v poměru, který uspokojí vaše chuťové pohárky a přitom si zachová skvělé nutriční hodnoty. Arašídy jsou všeobecně známé pro vysokou energetickou hodnotu, z poloviny jsou tvořeny tuky. Jedná se ale o tuky zdravé. Konzumace našeho burákového krému se vůbec nemusíte bát, samozřejmě v rozumné míře, protože je složené z na sucho pražených arašídů a jen zhruba ze čtvrtiny obsahuje kvalitní českou vysokoprocentní čokoládu.

Výhody:

  • Velké a uzavíratelné balení
  • Nutričně bohatá svačina
  • Bez lepku / bez emulgátorů / bez palmového oleje / vhodné pro vegany / bez přidaných cukrů / bez soli
  • Čerstvě vyrobeno v České republice
  • Jemná textura

Použití: Využití arašídového krému s čokoládou je velmi široké. Můžete jej namazat na palačinky, na ovoce, přisladit jím smoothie nebo dochutit ranní kaši. Výborný je samozřejmě i jen tak samotný. Krém můžete využít i při pečení dle své fantazie. Arašídové máslo s hořkou čokoládou je zdravou, výživnou a sytou svačinkou pro každého.

Země původu: Česká republika.

Skladování: Skladujte v temném, chladném a suchém místě.

Určeno k přímé spotřebě.

Balení: Šroubovací plastová dóza zajištěná hliníkovou fólií a víčkem.

Doporučujeme před konzumací promíchat, olej na povrchu je přirozeným jevem.

Nutriční hodnoty Grizly Arašídový krém s čokoládou 500g – Belgická čokoláda:

ve 100g
Energetická hodnota 2402 kJ
574 kcal
Tuky 45 g
Z toho nasycené mastné kyseliny 12 g
Sacharidy 17 g
Z toho cukry 12 g
Bílkoviny 21 g
Sůl 0 g
Vláknina 9 g

Složení:

Arašídy 75 %, belgická 60% hořká čokoláda (kakaová hmota, cukr, kakaové máslo) 25 %.

Alergeny:

Tučně vyznačené ve složení.

Nutriční hodnoty Grizly Arašídový krém s čokoládou 500g – Mléčná čokoláda:

ve 100g
Energetická hodnota 2408 kJ
575 kcal
Tuky 45,3 g
Z toho nasycené mastné kyseliny 9,9 g
Sacharidy 30,2 g
Z toho cukry 17,7 g
Bílkoviny 19,8 g
Sůl 0 g
Vláknina 6,5 g

Složení:

Arašídy, mléčná čokoláda: (cukr, kakaové máslo, sušené mléko plnotučné, kakaová hmota, emulgátory (sójový lecitin a E476) vanilkový extrakt BOURBON MADAGASCAR.

Výrobek neobsahuje palmový olej, přidané cukry ani oleje nebo sůl. Jedná se pouze o čistou kombinaci arašídů a čokolády v takovém poměru, abychom zachovali výbornou chuť a skvělé nutriční hodnoty.

Alergeny:

Tučně vyznačeny ve složení.

Nutriční hodnoty Grizly Arašídový krém s čokoládou 500g – Bílá čokoláda:

ve 100g
Energetická hodnota 2422 kJ
579 kcal
Tuky 45,6 g
Z toho nasycené mastné kyseliny 10 g
Sacharidy 31 g
Z toho cukry 18,7 g
Bílkoviny 19,4 g
Sůl 0 g
Vláknina 6 g

Složení:

Arašídy, bílá čokoláda: (cukr, kakaové máslo, sušené mléko plnotučné, laktóza, sušená syrovátka, emulgátor: sójový lecitin a E476, vanilkový extrakt BOURBON MADAGASCAR).

Výrobek neobsahuje palmový olej, přidané cukry ani oleje nebo sůl. Jedná se pouze o čistou kombinaci arašídů a čokolády v takovém poměru, abychom zachovali výbornou chuť a skvělé nutriční hodnoty.

Alergeny:

Tučně vyznačeny ve složení.

Příchuť Belgická čokoláda
Grizly Arašídový krém s čokoládou 500g u nás získáte za akční cenu 179 Kč.

Další produkty z kategorie Uncategorized

Další produkty od výrobce Grizly


Top