GreenFood Greens 120 kapslí

Levný kus GreenFood Greens 120 kapslí od populárního výrobce GreenFood Nutrition snadno naleznete právě opravdu výhodně. Nyní pořídíte jen za 198 Kč
Cena: 198 Kč

Greens – kombinace mladého ječmene, chlorelly a spiruliny v jedné veganské kapsli. Kombinace mladého ječmene, chlorelly a spiruliny v jedné veganské kapsli.

Mladý ječmen je mladá rostlina ječmene setého, kterou používaly již naše prababičky. Z rostliny je sklizen jen zelený výhonek, ten totiž obsahuje nejvyšší množství biologicky aktivních látek.

Spirulina je mikroskopická sladkovodní sinice, která přirozeně obsahuje větší množství důležitých živin a fytonutrientů, než téměř všechny známé potraviny.

Chlorella je sladkovodní řasa a jeden z nejkomplexnějších potravinových zdrojů na světě. Přirozeně obsahuje velký rozsah nutrientů a fytonutrientů a má největší obsah chlorofylu ze všech rostlin na zemi.

Greens vyhledávají lidé orientovaní na:

  • Účinnou detoxikaci organismu
  • Posílení imunity a celkové kondice
  • Kontrolu tělesné hmotnosti

Doporučené dávkování:

  • užijte 2x denně 2 kapsle, nejlépe s jídlem. Nepřekračujte doporučené dávkování.

Upozornění: Doplněk stravy. Výrobek není určen jako náhrada pestré stravy. Skladujte v suchu při teplotě do 25 °C. Chraňte před přímým slunečním zářením. U kojících a těhotných je vhodná konzultace s lékařem. Ukládejte mimo dosah dětí. Výrobce neručí za škody vzniklé nevhodným použitím nebo skladováním. Minimální trvanlivost uvedena na obalu.

Nutriční hodnoty GreenFood Greens 120 kapslí:

4 kapsle
Chlorella prášek 720 mg
Spirulina prášek 720 mg
Ječmen prášek 720 mg

Složení:

Chlorela prášek, Spirulina prášek, Ječmen prášek, rostlinná tobolka z hypromelozy (HPMC – Empty Hard capsule from Hypromellose).

Barva zelená
GreenFood Greens 120 kapslí u nás získáte za akční cenu 198 Kč.

Další produkty z kategorie Ostatní sportovní výživa

Další produkty od výrobce GreenFood Nutrition


Top