Giro Method

Zlevněný výrobek Giro Method od známé společnosti Giro jednoduše můžete získat zde nyní levně. Cena od 3699 Kč
Cena: 3699 Kč

Brýle Method se inspirovaly v minulosti svým retro stylem, ale přitom jsou nabité nejmodernějšími technologiemi. V balení najdete hned dvě skla (jedno pro špatnou viditelnost) s nejkvalitnější technologií na trhu: VIVID of firmy Zeiss Optics. Brýle sedí blízko obličeji, aby bylo zaručeno co nejširší zorné pole (EXV). Trojitá pěna s microfleecem poskytuje celodenní komfort. Odvětrání vnitřního prostoru proti zamlžování zaručuje technologie Evak. RÁMEČEK
EXV – Expansion View technology pro neomezené zorné pole
Prolisy pro dioptrické brýle – OTG friendly

SKLA
Dvě cylindrická skla od firmy ZEISS – s technologií VIVID: jedno pro slunečné počasí, jedno pro sníženou viditelnost
Snadná výměna skel – Slash Seal systém

DALŠÍ VLASTNOSTI
Úprava proti zamlžení Anti-fog
EVAK technologie odvětrání vnitřního prostoru brýlí
Polstrování: třívrstvá pěna s microfleecem
Kompatibilita se všemi přilbami Giro

TECHNOLOGIE VIVID ZVYŠUJE KONTRAST, POSILUJE SEBEVĚDOMÍ.
VIVID je patentovaná technologie vyvinutá značkou Giro ve spolupráci s firmou ZEISS Optics. VIVID výrazně zlepšuje vizuální prožitek z pohybu na sněhu díky zlepšení kontrastu a ostrosti – uvidíte přesně, bez přílišné saturace barev. VIVID snižuje únavu očí, zlepšuje reakční čas, posiluje sebevědomí.

JAK VIVID FUNGUJE?
Technologie VIVID byla vyvinuta značkou Giro ve spolupráci s globálním lídrem na poli optiky – firmou ZEISS Optics. Standardní lyžařské brýle úplně blokují takzvané modré světlo. Dlouho se věřilo, že právě modré světlo rovná se špatné světlo pro vidění na sněhu. Ale je tady jeden problém: sníh není bílý. Jakožto nejreflexivnější povrch na planetě je sníh ve skutečnosti modrý. Naše výzkumy ukázaly, že modré světlo je důležité pro korektní vidění a čtení terénu pokrytého sněhem. Technologie VIVID propouští část modrého světla, která zvyšuje kontrast, ale zároveň blokuje nebezpečné UV záření. VIVID v podstatě odfiltruje „opar z oslnění“ a vaše oči uvidí přesně plastický terén před vámi: nerovnosti, boule, ledové plotny, nahrnutý nebo hluboký sníh.
Barva černá
Giro Method u nás získáte za akční cenu 3699 Kč.

Další produkty z kategorie Uncategorized

Další produkty od výrobce Giro


Top