Etape Cortina PRO

Diskontní produkt Etape Cortina PRO originál od značky Etape můžete sehnat právě nyní za výhodnou cenu! Akční ceny od 2150 Kč
Cena: 2150 Kč

Lyžařská helma Etape Cortina PRO je vybavením, na které se na svahu můžete vždy spolehnout. Tvrdá skořepina helmy je vybavená nejmodernějšími technologiemi. Při vysoké teplotě byl technologií InMold na tvrdou skořepinu nalisován polystyren, který je pro absorbování nárazů ideální. Použitím InMold technologie tak vznikla konstrukce s nízkou hmotností a zároveň výborným ochranným potenciálem. Výměnu vzduchu pod skořepinou Vám zprostředkuje 10 ventilačních otvorů. Všechny modely přileb Etape jsou opatřeny ventilačními otvory s plynulou regulací, které podstatně zvyšují komfort při lyžování. To oceníte zvláště při teplém a slunečném počasí. Cortina PRO přilba je vybavená ušními kryty. Ty jsou vyrobené z měkkého materiálu, jenž přímo navazuje na tvrdou skořepinu.

Helmu Cortina PRO jednoduše během několika sekund přizpůsobíte přesně na specifický tvar Vaší hlavy upínacím QFS (quick fit system) pomocí anatomicky tvarovaného regulačního kolečka. Výsledkem je pak pohodlí a patřičná bezpečnost. Odolný proti poškrábání je růžový visor přilby vylepšený o zrcadlový efekt pro odraz přímého slunečního světla. Visor helmy Cortina PRO je vybaven slunečním UV filtrem a technologií ZeroFog, aby Vaše zážitky z lyžování byly vždy ostré a nezkreslené mlžením. Lyžařská helma Cortina PRO odpovídá evropské normě EN 1077. Ať už jezdíte na snowboardu nebo na lyžích, budete se stále cítit bezpečně právě díky helmě Cortina PRO.Údržba: Skelet čistěte vodou a jemnou, čistou tkaninou. Polyesterové polstrování perte ručně při teplotě do 40° C s použitím jemných prostředků, nesušte v sušičce, nežehlete.

Cortina PRO:
– technologie InMold
– 10 ventilačních otvorů s regulací
– luxusní povrchová úprava Soft Touch (ST)
– měkké kryty uší
– upínání QFS
– hmotnost: 410 g
– růžový zorník, filtr kategorie 2
– zrcadlový efekt
– 100% ochrana proti UV záření
– odolný proti poškrábání
– úprava proti zamlžení ZeroFog
– ochranný molitan
Barva bílá
Etape Cortina PRO u nás získáte za akční cenu 2150 Kč.

Další produkty z kategorie Uncategorized

Další produkty od výrobce Etape


Top