Ergon Omotávka Bt Road Černá

Tento neodolatelný kus Ergon Omotávka Bt Road Černá od známého výrobce Ergon jednoduše získáte na našich stránkách nyní skutečně výhodně. Nyní za akční cenu 765 Kč
Cena: 765 Kč

Ideální omotávka na řídítka závodního kola na silnici musí umět mnoho věcí. Musí snižovat nepohodlí a únavu, poskytovat dobrý pocit, bezpečné držení a zároveň dávat přímou a ostrou odezvu terénu. S tloušťkou 2 mm a jemnou lineární strukturou povrchu nabízí Ergon BT Road závodním cyklistům vše v jednom řešení. Sníží se tlak na ruce, ztlumí se vibrace a rázy, znatelně se zvýší požitek z jízdy a výkon. Omotávku lze podle individuálních požadavků namotávat tenčí nebo silnější, s větší či menší přilnavostí – integrována je ovinovací pomůcka.

Omotávky na řídítka Ergon snižují nepohodlí rukou a podráždění nervů. Jejich upravená tloušťka a speciální struktura materiálu s pěnou AirCell znatelně tlumí vibrace a lépe rozkládají tlak na ruce.
Omotávky na řídítka Ergon se skládají ze tří přesně slícovaných vrstev materiálu. Vodoodpudivý protiskluzový povrch (Anti-Slip Comfort Top), lehká pěna (AirCell Foam) a lepicí pásky (Adhesive Tape) na spodní straně zajišťují vynikající, bezpečný úchop, nejlepší odolnost a optimální rozložení tlaku při nízké hmotnosti.

• délka: 2100 mm
• tloušťka: 2 mm
• barva: černá
• použití: Road, all-road/gravel/cyclocross, triathlon
Barva černá
Ergon Omotávka Bt Road Černá u nás získáte za akční cenu 837 Kč.

Další produkty z kategorie Gripy a omotávky

Další produkty od výrobce Ergon


Top