Ergon Omotávka Bt Gravel Merlot Red

Unikátní a žádaný výrobek Ergon Omotávka Bt Gravel Merlot Red od kvalitní značky Ergon snadno můžete najít na našich stránkách nyní za výhodnou cenu. Nabídky od 900 Kč
Cena: 900 Kč

Omotávka navržená pro maximální zábavu na gravel ježdění. Speciálně pro gravel kola vyvinul Ergon omotávku na řídítka BT Gravel. S tloušťkou 3,5 mm a hrubou kvádrovou strukturou povrchu pohltí otřesy a vibrace, má perfektní přilnavost a kolo je vždy pod kontrolou i v technicky náročném terénu. Snižuje tlak na ruce a vždy poskytuje bezpečný úchop. Omotávku lze podle individuálních požadavků namotávat tenčí nebo silnější, s větší či menší přilnavostí – integrována je ovinovací pomůcka.

Omotávky na řídítka Ergon snižují nepohodlí rukou a podráždění nervů. Jejich upravená tloušťka a speciální struktura materiálu s pěnou AirCell znatelně tlumí vibrace a lépe rozkládají tlak na ruce.

Omotávky na řídítka Ergon se skládají ze tří přesně slícovaných vrstev materiálu. Vodoodpudivý protiskluzový povrch (Anti-Slip Comfort Top), lehká pěna (AirCell Foam) a lepicí pásky (Adhesive Tape) na spodní straně zajišťují vynikající, bezpečný úchop, nejlepší odolnost a optimální rozložení tlaku při nízké hmotnosti.

• délka: 2300 mm
• tloušťka: 3,5 mm
• barva: černá
• použití: all-road/gravel/cyclocross, triathlon
Barva červená
Ergon Omotávka Bt Gravel Merlot Red u nás získáte za akční cenu 1008 Kč.

Další produkty z kategorie Gripy a omotávky

Další produkty od výrobce Ergon


Top