Dámské legíny Nebbia Gold Mesh Černá

Tento výjimečný výrobek Dámské legíny Nebbia Gold Mesh Černá od společnosti NEBBIA snadno najdete právě nyní levně! Nabídky od 1208 Kč
Cena: 1208 Kč

Dámské legíny Nebbia Gold Mesh

Moderní vzhled. Intenzivní střih. Tyto krásné legíny s vysokým pasem jsou navrženy se vzdušnou síťovinou odvádějící pot, která sahá od stehen až po kolena. Tato chytrá kombinace materiálů Ti ve fitku poskytne ty nejlepší možné výsledky. Oslnivá kombinace v luxusní zlaté a černé barvě Ti pomůže cítit každý pohyb intenzivněji než kdykoli předtím.

Materiál je silnější, takže zakryje všechny nedostatky a vytvaruje Tvoje křivky. Díky svým technickým a kompresním vlastnostem urychlí zotavení po tréninku a poskytne Ti dokonalou podporu. A nejen to! Se všemi těmito detaily je vhodný pro všechny druhy cvičení, od kardia po HIIT. Legíny mají dokonce i oblíbený scrunch butt efekt, který krásně zvýrazní tvar zadku a ikonické NEBBIA lampy po stranách, aby zvýraznily ženské křivky a formovaly Tvoje stehna.

Intenzivní závazek. Intenzivní trénink. Intenzivní černá. Intenzivní střih. Odmítni ze sebe vydávat cokoliv jiného než 100%.

Právě tahle myšlenka se skrývá za INTENSE, naší zbrusu novou dámskou kolekcí, která je ještě přímočarejší než cokoliv předtím a zaměřená hlavně na zlepšování Tvého výkonu! S INTENSE oslavujeme silné a sebevědomé ženy, které se nebojí žít život naplno a které si jdou za svými cíli s dravým odhodláním.

S těmito NEBBIA legínami máš možnost zhmotnit své intenzivní odhodlání k fitness. Nezapomeň žít fitness naplno, aby byl slogan kolekce „Intense is how I train, intense is how I live” zasloužený právem.

Materiál: 79% polyamid / 21% elastan, 92% polyamid / 8% elastan
Barva Černá
Dámské legíny Nebbia Gold Mesh Černá u nás získáte za akční cenu!

Další produkty z kategorie Uncategorized

Další produkty od výrobce Nebbia


Top