Condor VII DT spací pytel

Velmi žádaný výrobek Condor VII DT spací pytel od společnosti Condor seženete na našich stránkách levně! Nyní lze objednat jen za 4080 Kč
Cena: 4080 Kč

Mumie neobvyklé konstrukce s kapucí na zip a se zesílenou výplní v nohách. Spací pytel CONDOR VII je neobvyklé konstrukce s krátkým zipem na pravé straně. Z důvodu snadného uzavírání je běžné stahování hlavové části nahrazeno prodlouženým zipem až k levému rameni a nezbytné větrání zajišťují jeho 2 jezdce, kterými lze nastavit libovolně velký větrací otvor. Zip je v celé délce kryt širokou légou.Konce zateplovacího límce lze spolehlivě sepnout pomocí plastové spony. Spací pytel je v nohách zesílen, což zdůrazňuje jeho zimní charakter.

Duotherm® je tepelně izolační materiál nové generace, který se vyznačuje velmi dobrým poměrem hmotnosti a izolační schopnosti a také zvýšenou mechanickou odolností, což se příznivě projeví v prodloužené životnosti.

Všechna provedení mají zateplovací límec kolem ramen a kapsu na doklady. Krycí materiál je nylon.

Použití běžné: -5°C, extrém -10°C
Výplň: Duotherm® 300g/m2
Hmotnost: 1550g

Standardní rozměry: oobvod ramena 155cm, obvod v nohách 115cm, výška postavy 195cm (krajní mez).
Rozměr sbalený: 26 x 38 / 25cm

Na přání lze spacák zhotovit upravený – rozšířený, prodloužený či zmenšený. Přidání do 30cm na obvodě či délce je za příplatek 150,-Kč. Dalších 30cm pak znamená opět + 150,-kč Pokud nemáte možnost vyzkoušet si tento spacák ve standardních rozměrech a podle toho zjistit o kolik přidat (například změřit mezeru na nezapnutém zipu v okamžiku kdy je spacák nejvíce pohodlný), pak si rozměr můžete nasimulovat například na přikrývce a poté změřit ideální obvod. Výšku postavy chápeme jako krajní mez, kdy se pak takto vysoká postava sice do spacáku ještě vejde, ale ne každému to může připadat pohodlné. Pro pohodlí je dobré přidat ke skutečné výšce cca 5-10cm. Je třeba si ale uvědomit, že zvětšováním nabývá spacák na hmotnosti a nabývá objem při sbalení. Také si spacák hůře vyhřejete, pokud vám bude až příliš velký. Proto si můžete objednat i zmenšenou variantu. Cena se při zmenšování nemění.
Barva modrá
Condor VII DT spací pytel u nás získáte za akční cenu 4080 Kč.

Další produkty z kategorie Uncategorized

Další produkty od výrobce Condor


Top