Condor Osada šedá barva stan na podsadu

Výjimečný a žádaný výrobek Condor Osada šedá barva stan na podsadu originál od značky Condor pořídíte zrovna ve slevě! Akční cena 6340 Kč
Cena: 6340 Kč

Stan na dřevěnou podsadu v režné barvě. Rozměr nové plachty v cm: délka x šířka x výška hřebene nad podsadou.

Pozor, při výběru vhodných rozměrů nutno počítat se srážlivostí stanovky zhruba 3 – 5 cm!
Například pro dřevěnou podsadu o rozměrech 200x200x150cm je potřeba nová plachta o rozměru 205x205x150cm

(Výška – čistá výška od podsady ke hřebeni – celková výška celty včetně přesahu přes podsadu je standardně o 12 cm vyšší)

Použitý materiál:

100% bavlněná stanovka 320g/m2 úprava VOI – vodoodpudivá a fungicidní. Vhodná pro stany sezóního využití. Můžete si zvolit i silnější stanovku 440g/m2 s příměsí PES 50% (vizuálně stále jako přírodní režná stanovka, odolnější proti odhnívání), která se ale převážně používá pro větší stany využívané celoročně. Cena je pak o 25% vyšší, životnost samozřejmě delší, ale pro podsadové stany s předpokládaným využitím převážně jen v létě, není takový materiál nezbytně nutný.

V prodyšném stanu z bavlněné tkaniny nevzniká nepříjemné klima (pařeniště). Bavlna dlouhodobě odolává UV záření. Vodoodpudivost zajišťuje impregnace již aplikovaná ve výrobě. Na rozdíl od syntetických stanů, které jsou sice po dobu životnosti bezúdržbové, bavlněný stan má životnost mnohem delší, stačí ho cca po čtyřech letech pouze preventivně přeimpregnovat. Neprodyšný zátěr na syntetických stanech nelze dostatečně opravit nebo nahradit. Jakmile se zátěr loupat nebo drobit, stan přestává být funkční. Stejně tak i mechanické poškození, lze u bavlněných stanů snáze opravit. Zajišťujeme jak běžný servis, tak i dodání impregnace.
rvě.
Barvy :

Základní režná je klasická téměř bílá přírodní bavlna. (stan je nejvíce prosvětlený)
Sahara písková (béžová) barva vytváří uvnitř stanu příjemný pocit hezkého počasí venku i když tomu tak není.
Šedá neutrální, kdy je uvnitř stanu stále dostatek světla, ovšem naopak i při slunečném počasí máte uvnitř dojem že je podmrakem.
Khaki nejtmavší, nejméně světla uvnitř.

Zapínání šňůrkové do kovových ok, obvodová poutka z PVC. Vše maximálně odolné, nejnamáhanější místa několikrát zesílené. Provedení vycházející z mnohaletých zkušeností. Vzhledem k tomu že poskytujeme i servis nejen našich značek, víme jak zhotovit stan tak aby vydržel co nejdéle.

Na přání lze dodat stany s okénkem s překrývací klapkou a s pevnou moskytiérou (příplatek 200-Kč)
Barva šedá
Condor Osada šedá barva stan na podsadu u nás získáte za akční cenu 5490 Kč.

Další produkty z kategorie Uncategorized

Další produkty od výrobce Condor


Top