Catlike Whisper Oval Carbon MTB červené

Tento designový kus Catlike Whisper Oval Carbon MTB červené od známého výrobce Catlike jednoduše najdete na našich stránkách nyní za výprodejovou cenu. Akční ceny již od 3832 Kč
Cena: 3832 Kč

Whisper Oval Carbon MTB tretry jsou novinkou a high-end v třídě MTB treter. Karbonová podrážka a použití Graphenu zabezpečují držení tvaru tretry a její lepší přizpůsobení chodidlu. Upínací mechanizmus s použitím 2 x Boa systému je zárukou spolehlivosti a dobré fixace chodidla. POUŽITÉ TECHNOLOGIE:

GRAPHENE – je materiál, který je více než 200krát odolnější než ocel, ale je extrémně lehký. Tento materiál poskytuje velkou mechanickou odolnost i před venkovními vlivy. Byl vyvinutý a testovaný přímo v Catlike laboratořích a poskytuje výborný poměr mezi odolností a hmotností.

BOA SYSTEM – je založený na jednoduchém ovládání upínacího mechanizmu treter s cílem dosahovat maximální agilitu pro přenos síly jezdce do pedálů. Na tento systém poskytuje výrobce doživotní záruku.

CLARINO – Je venkovní část Whisper Road treter. Jedná se o speciální mikrovlákno s minimální hmotností, které je třikrát silnější než pravá kůže. Clarine je mimořádně funkční materiál, který dobře zvládá horké a zároveň chladné počasí.

ERGONOMIC – Tretry Catlike jsou navrženy s ohledem na maximální komfort bez ztráty nebo omezení výkonu. Tento speciální obal ( uvnitř tretry ) uchovává chodidlo v přirozeném prostředí a fixuje ho na jedném místě.
Barva červená
Catlike Whisper Oval Carbon MTB červené u nás získáte za akční cenu 4790 Kč.

Další produkty z kategorie Cyklistické tretry

Další produkty od výrobce Catlike


Top