Carne Labs Mega BCAA 2100 mg amino 100 tablet

Tento kvalitní a levný kus Carne Labs Mega BCAA 2100 mg amino 100 tablet s osvědčenou značkou Carne Labs snadno můžete získat zde teď právě ve výprodejové akci. Ceny již od 381 Kč
Cena: 381 Kč

BCAA-L-isoleucin, L-leucin, L-valin tyto tři důležité aminokyseliny bezesporu fungují a jsou efektivním nutraceutikem s antikatabolickou aktivitou na svalovou hmotu. Nejsou jen energetickým substrátem, ale především v kritických stavech chrání aktivní svalovou hmotu před rozpadem. Jejich působení ve svalu je možno považovat za anabolické.

BCAA-L-isoleucin, L-leucin, L-valin tyto tři důležité aminokyseliny bezesporu fungují a jsou efektivním nutraceutikem s antikatabolickou aktivitou na svalovou hmotu. Nejsou jen energetickým substrátem, ale především v kritických stavech chrání aktivní svalovou hmotu před rozpadem. Jejich působení ve svalu je možno považovat za anabolické. BCAA se plně využívají i v infůzní terapii při intenzivní péči u těžkých pacientů. Větvené aminokyseliny v jakékoliv forně používají snad všechna sportovní odvětví a lidé, kteří drží přísně redukční diety. Větvené aminokyseliny se i kombinují s L-alaninem, který má detoxikační schopnosti a působí jako energetický substrát. Ani dlouhodobé aplikování větvených aminokyselin nepřineslo nežádoucí účinky.

SLOŽENÍ:

obsahuje: L-leucin, L-isoleucin, L-valin, stabilizátor: hydroxypropylmethyl celulóza, protispékavá látka:fosforečnan vápenatý, stearan hořečnatý

DÁVKOVÁNÍ:

  • Dávku je nejlépe rozdělit do dvou až třech dávek.
  • 1-2 tablety ráno a 1-2 tablety 30 minut po tréninku
  • Existuje i jiné schéma: 1-2 tablety ráno a 1-2 tablety před tréninkem.

Upozornění:

Doplněk stravy. Skladujte v suchu při teplotě do 25 ?C, pečlivě uzavřené, chraňte před přímým slunečním zářením a před mrazem. Uchovávejte mimo dosah dětí. Přípravek není určen pro děti, těhotné a kojící ženy. Výrobce neručí za škody vzniklé nevhodným použitím nebo skladováním. Výrobek není určen jako náhrada pestré stravy. Nepřekračujte denní doporučenou dávku. Nevhodné při metabolických poruchách se zvýšenou hladinou argininu. Nevhodné pro diabetiky a osoby s respiračním onemocněním (např. astma), onemocněním srdce, cév, jater a ledvin a poruchami krevního tlaku. Spotřebujte do data uvedeného na obalu.

Informace:

Potravina určená pro zvláštní výživu, vhodná pro sportovce

Aminokyselinové spektrum

v 1 tabletě ve 3 tabletách
L-Isoleucin 525 mg 1575 mg
L-Leucin 1050 mg 3150 mg
L-Valin 525 mg 1575 mg

Barva vícebarevná
Carne Labs Mega BCAA 2100 mg amino 100 tablet u nás získáte za akční cenu 343 Kč.

Další produkty z kategorie Aminokyseliny

Další produkty od výrobce Carne Labs


Top