Bestway Air Bed Komfort Queen dvoulůžko černá 203 x 152 x 46 cm 67403

Kvalitní produkt Bestway Air Bed Komfort Queen dvoulůžko černá 203 x 152 x 46 cm 67403 od známého výrobce Bestway snadno najdete tady teď skutečně výhodně! Cena od 1699 Kč
Cena: 1699 Kč

Zdravé a pohotové spaní kdykoliv je to potřeba – nejen Vám, ale i Vašim hostům zajistí Air Bed Komfort! Pokoj pro hosty není zdaleka běžnou součástí všech obydlí. Kam ale uložit návštěvu, která si u nás přeje přenocovat. Přenechat jí vlastní ložnici a spát na zemi vzbudí jistě v návštěvě pocit trapnosti. Jak ale podobným trapasům předejít, vždyť nemůžeme mít doma tolik postelí, povzdychne si leckdo z Vás. Náš nabízený systém nafukovacího lůžka je rychlým, skladným a komfortním řešením. Nafukovací lůžko Air Bed Komfort dodáváme v sadě s kompresorem, který se během chvilky zajistí nafouknutí lůžka a naopak i o jeho vyfouknutí pro snadnou skladovatelnost. A co víc? Jistě každého Vašeho hostitele mile překvapíte, když na návštěvu přijedete perfektně vybaveni pro své přespání.

Nafukovací postele Air Bed Komfort poskytnou Vašim zádům optimální podporu díky vzduchovému jádru a speciálnímu podpůrnému systému. Lůžka jsou opatřena vnitřními výztuhami.

Nafukovací postel Air Bed Komfort Queen

rozměr cca 203 x 152 x 46 cm
vestavěný kompresor
lůžko nafouknuté během 3 minut
vestavěný polštář
materiál TRITECH™, I-beam konstrukce

Sada obsahuje: lůžko, nylonovou tašku na uložení a přenášení lůžka
Na nafukovací postele Air Bed Komfort poskytujeme záruku v délce 24 měsíců.
Délka 203 cm
Bestway Air Bed Komfort Queen dvoulůžko černá 203 x 152 x 46 cm 67403 u nás získáte za akční cenu 1999 Kč.

Další produkty z kategorie Karimatky

Další produkty od výrobce Bestway


Top